GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κλειστά Κέντρα και προσλήψεις

Επιτέλους η Κυβέρνηση πήρε χαμπάρι ότι «δεν πάει άλλο» με το θέμα της λαθρομετανάστευσης και αν εφαρμοσθεί το σχέδιο για κλειστά προαν...


Επιτέλους η Κυβέρνηση πήρε χαμπάρι ότι «δεν πάει άλλο» με το θέμα της λαθρομετανάστευσης και αν εφαρμοσθεί το σχέδιο για κλειστά προαναχωρισιακά κέντρα στα νησιά και στους χώρους εισόδου των παράνομων μεταναστών, είναι βέβαιο ότι οι παράνομες ροές πολιτών ξένων χωρών θα μειωθούν αισθητά.

Κακά τα ψέματα ποιος θα φύγει από την Τουρκία για να μπει στην φυλακή.

Μένει να δούμε τις λεπτομέρειες της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου για να βγάλουμε και εμείς τα δικά μας συμπεράσματα.

Σίγουρα αν η απόφαση δημιουργίας κλειστών δομών φιλοξενίας των λαθρομεταναστών συνοδευτούν με τις προσλήψεις του προσωπικού που ανακοινώθηκε, τότε σίγουρα η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προστατεύσει την χώρα.

Όσο για αυτό που συζητήθηκε, δηλαδή για εγκατάσταση των λαθρομεταναστών σε ακατοίκητα νησιά ο κόσμος βρίσκει πολύ σοφή την ιδέα.

Οι παράνομοι μετανάστες θα ελέγχονται πολύ καλύτερα σε ένα νησί και κυρίως δεν θα κινδυνεύουν πλέον Έλληνες πολίτες που στο τέλος αυτοί πληρώνουν για την αναγκαστική φιλοξενία τους στην Χώρα μας.

Εκτός αν πια, μετά από αυτό, οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες φορτώνουν τους λαθρομετανάστες με την βία στα φουσκωτά για να κρατούν το «τσίγκλησμα» κατά της Χώρας μας, όπως επανειλημμένα είπε ο Ερντογάν, ψηλά στην ατζέντα.

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιορίσει το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης και τα καλά δείγματα που υπάρχουν στην οικονομία σίγουρα αυτό το θετικό κλίμα σε 2 με 3 χρόνια θα δώσει ένα θετικό πρόσημο στην χώρα που τα προηγούμενα χρόνια κυβερνήτες – κατσαπλιάδες την έκαναν ρεζίλι διεθνώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια