GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις αποδείξεις του Οκτωβρίου

Πραγματοποιήθηκε χθες από την ΑΑΔΕ η κλήρωση της φορολοταρίας για τα 1.000 ευρώ, για τις συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν τον Οκτώβριο.


Πραγματοποιήθηκε χθες από την ΑΑΔΕ η κλήρωση της φορολοταρίας για τα 1.000 ευρώ, για τις συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν τον Οκτώβριο.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της 34ης κλήρωσης για τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Μετά την είσοδό τους σ’ αυτήν, θα πρέπει να «πατήσουν» στην ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις» και μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή, που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα.

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο Taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό, που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια