GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επισκέψεις του ΔΣ της ΠΟΜαμΑ ΑΜΘ σε εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Καβάλα

Τη Παρασκευή 1-11-2019 αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΠΟΜαμΑ ΑΜΘ και των προέδρων των συλλόγων ΑμεΑ Καβάλας,Δράμας,Ξάνθης και Έβρου καθώς κα...


Τη Παρασκευή 1-11-2019 αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΠΟΜαμΑ ΑΜΘ και των προέδρων των συλλόγων ΑμεΑ Καβάλας,Δράμας,Ξάνθης και Έβρου καθώς και της ΠΕ Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης 1ου και 2ου βαθμού οι οποίοι εκλέχθηκαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της ΠΕ Καβάλας στις 2-6-2019.

Η πρώτη επίσκεψη έλαβε χώρα στις 10:30 στο κτίριο της Περ.Ενότητας στη Καβάλα όπου μας υποδέχτηκε ο κος Αντωνιάδης Κων/νος ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και η δεύτερη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Δήμου Καβάλας όπου μας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κος Θεόδωρος Μουριάδης.

Η αντιπροσωπεία της ΠΟΜΑμεΑ ΑΜΘ συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία τοπικά αλλά και στη Περιφέρεια γενικότερα αλλά και έθεσε το πλαίσιο των διεκδικήσεων και της εφαρμογής νομοθετικών ρυθμίσεων που θα ισχύσουν σε βάθος τετραετίας.

Οι συζητήσεις διεξήχθησαν σε άκρως θετικό κλίμα όπου και δόθηκαν υποσχέσεις για λύσεις στα συγκεκριμένα προβλήματα που αφορούν το χώρο των ΑμεΑ.Η ΠΟΜΑμεΑ συνεχίζει το κύκλο των επισκέψεων που έχει προγραμματίσει σε όλη τη Περιφέρεια για την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση των φορέων και αρχών της περιφέρειας αλλά και την αναγνώριση και καθιέρωση της ως σημαντικού παράγοντα και εταίρου στη συνδιαμόρφωση πολιτικών και δράσεων που απευθύνονται στα άτομα με αναπηρία,χρονίως πάσχοντες και τις οικογένειες τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια