GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημέρα υιοθεσίας σκύλου στην Αλεξανδρούπολη

Μεγάλη ήταν η προσέλευση και η συμμετοχή των πολιτών στην 1η γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιά...


Μεγάλη ήταν η προσέλευση και η συμμετοχή των πολιτών στην 1η γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στον υπαίθριο χώρο της δημοτικής βιβλιοθήκης, τα παιδιά με τους γονείς τους απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα, γνώρισαν και αγκάλιασαν με χαρά και αγάπη τα σκυλάκια, ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες της υπεύθυνης υιοθεσίας και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να αποκτήσουν ένα νέο αγαπημένο μέλος στην οικογένεια τους.

Ο κόσμος που επισκέφτηκε τον αύλειο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης παιδιά και ενήλικες, είχαν την χαρά να έρθουν σ επαφή με τα σκυλάκια του καταφυγίου, να τα αγκαλιάσουν, να τα χαϊδέψουν και να τα πάνε βόλτα.

Τα σκυλάκια απολάμβαναν τον ήλιο και την παρέα των επισκεπτών καθ όλη τη διάρκεια της γιορτής, έτρωγαν λιχουδιές και χαιρόντουσαν τους καινούριους φίλους τους.

Πολλά από τα σκυλάκια κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών και αρκετοί εξεδήλωσαν την επιθυμία να τα υιοθετήσουν, πράγμα που θα γίνει τις επόμενες ήμερες.

Ήταν μια αξιέπαινη και επιτυχημένη πρωτοβουλία των εθελοντών φιλόζωων και των υπευθύνων του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, που υποστήριξαν ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Κοινότητα Αλεξανδρούπολης




Δεν υπάρχουν σχόλια