GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι μουσουλμάνοι έποικοι των Σερρών διαδήλωσαν σήμερα κατά των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής!

Οι έποικοι των Σερρών...στους δρόμους


Οι έποικοι των Σερρών...στους δρόμους

Οι λιγοστοί Έλληνες που διαμαρτύρονταν
....
Απίστευτα πράγματα δυστυχώς συμβαίνουν στην Ελλάδα με το προσφυγικό αποτελεί πλέον το υπ’ αριθ 1 πρόβλημα για τις ελληνικές κοινωνίες.

Συγκεκριμένα εκατοντάδες μουσουλμάνοι έποικοι στις Σέρρες το μεσημέρι της Κυριακής διαδήλωσαν στο κέντρο των Σερρών διαμαρτυρόμενοι για την αντίδραση των Ελλήνων χριστιανών στην εγκατάστασή τους στην περιοχή.

Κι αυτό γιατί μερικές δεκάδες Ελληνες είχαν τολμήσει να αντιδράσουν στο εποικισμό της περιοχής τους με συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας των Σερρών.

Αντιλαμβάνεται κανείς τι θα συμβεί όταν οι παράνομοι μετανάστες παραμείνουν στην Ελλάδα για μερικά χρόνια ή τους φέρουν στη Ξάνθη και στη Ροδόπη όπου υπάρχει επίσης έντονο το μουσουλμανικό στοιχείο.

Το maxitisthrakisblogspot.gr δεν έχει καμιά προκατάληψη και δεν εκφράζει καμία ακραία θέση, είναι όμως τελείως διαφορετικό από το να πηγαίνουν λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στην Γαλλία, την Ισπανία, την Μεγάλη Βρετανία, την Γερμανία κλπ που ήταν χώρες με ΑΠΟΙΚΙΕΣ στο όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα που ζούσε επί 100ετίες υπό Τουρκικό ζυγό κι ήταν πάντα μια Χριστιανική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ χώρα χωρίς επεκτατικές βλέψεις.

-Πάνω από όλα η Ελλάδα…Μας. Θέλουμε να ονειρευόμαστε το μέλλον της Πατρίδας μας όσο μικρή κι αν είναισαν Έλληνες...

(σ.σ. Οι φωτογραφίες από το ProiniNews)


Δεν υπάρχουν σχόλια