GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με αυτόν τον τρόπο κάνετε τα μαξιλάρια σαν καινούρια

Ακόμα και με τις μαξιλαροθήκες, τα μαξιλάρια μπορούν να γίνουν κιτρινισμένα και βρώμικα, αλλά ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος να φαίνοντα...


Ακόμα και με τις μαξιλαροθήκες, τα μαξιλάρια μπορούν να γίνουν κιτρινισμένα και βρώμικα, αλλά ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος να φαίνονται σαν καινούρια ξανά! Δείτε πόσο εύκολο είναι με αυτό το απλό μείγμα.
Είτε προέρχεται από ιδρώτα, κρέμες προσώπου ή οτιδήποτε άλλο, τα μαξιλάρια κιτρινίζουν και είναι γεμάτα με μικρόβια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν είχατε γρίπη ή κρυολόγημα. Για να τα διαρκέσουν περισσότερο καιρό τα μαξιλάρια σας και να παραμένουν καθαρά, χρειάζεται να τα πλένετε αποτελεσματικά ανά τακτά διαστήματα.

Ενώ με το κανονικό πλύσιμο θα απαλλαγείτε από τα μικρόβια, ωστόσο τα μαξιλάρια θα παραμείνουν κιτρινισμένα. Σας προτείνουμε έναν τρόπο για να αποκτήσουν ξανά το λευκό τους χρώμα.

Το Μαγικό διάλειμμα
Το πλύσιμο απαιτείται να γίνει σε όσο το δυνατόν καυτό νερό. Ανακατέψτε τα παρακάτω συστατικά:
1 κούπα απορρυπαντικό ρούχων
1 κούπα σκόνη πλυντηρίου πιάτων
1 κούπα χλωρίνη
1/2 κούπα βόρακα

Οδηγίες
  1. Γεμίστε το πλυντήριο σας με 1/3 με πολύ ζεστό νερό, και σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο ταμπελάκι των μαξιλαριών.
  2. Προσθέστε το μαγικό μείγμα στο ζεστό νερό και αφήστε το να διαλυθεί στο ζεστό νερό για μερικά λεπτά.
  3. Βάλτε τα μαξιλάρια. Δύο είναι αρκετά για να γεμίσει το πλυντήριο.
  4. Γεμίστε το υπόλοιπο του πλυντηρίου με νερό και αφήστε να πλυθούν για μερικά λεπτά.
  5. Γυρίστε τα μαξιλάρια, έτσι ώστε να πλυθούν καλά και από τις δύο μεριές.
  6. Απενεργοποιήστε το πλυντήριο και αφήστε τα μαξιλάρια να μουλιάσουν για μερικές ώρες ή για όλο το βράδυ. Αν προτιμάτε, μουλιάστε τα σε μια μεγάλη λεκάνη σε καυτό νερό.
Μερικές συμβουλές ακόμα
Μετά το μούλιασμα, αφήστε να κάνει ένα ολόκληρο κύκλο πλυσίματος, και κάντε ένα δεύτερο ξέπλυμα. Ή βάλτε σε λειτουργία τον κύκλο πλυσίματος δύο φορές. Μπορείτε να προσθέσετε μια κούπα λευκό ξίδι στους κύκλους ξεπλύματος.

Ίσως παρατηρήσετε ήδη ορατή βελτίωση πριν το δεύτερο ξέπλυμα.
Στεγνώστε τα μαξιλάρια στην χαμηλότερη σκάλα στο στεγνωτήριο, ή αν έχει λιακάδα αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά. Για να γίνουν ξανά αφράτα, στεγνώστε τα μαζί με μπαλάκια του τένις καλυμμένα με λευκές κάλτσες.

Μοιάζουν σχεδόν σαν καινούρια, και το τελικό αποτέλεσμα είναι αφράτα και πεντακάθαρα μαξιλάρια! Μάλλον ήρθε η ώρα για ύπνο!


Δεν υπάρχουν σχόλια