GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεκτός από τις ΗΠΑ ο Αμερικανός “τζιχαντιστής” εγκλωβισμένος στα σύνορα του Έβρου

Ο Αμερικανός τζιχαντιστής του Έβρου θα απελαθεί σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της Τουρκίας, μετά από την άρν...


Ο Αμερικανός τζιχαντιστής του Έβρου θα απελαθεί σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της Τουρκίας, μετά από την άρνηση της Ελλάδας να τον δεχτεί .

Όπως αναφέρει και η Hurriyet, το τουρκικό υπουργείο ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα δεχτούν τον Αμερικάνο τζιχαντιστή που έχει εγκλωβιστεί εδώ και τρεις μέρες ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

«Οι απαραίτητες διαδικασίες για την απέλαση στην Αμερική του τρομοκράτη μαχητή έχουν αρχίσει, αφού η αμερικανική πλευρά δεσμεύθηκε να τον δεχθεί στην χώρα και να του χορηγήσει ταξιδιωτικό έγγραφο», ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών γίνεται την επομένη της συνάντησης στην Ουάσινγκτον του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Η Τουρκία την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ξεκίνησε τον επαναπατρισμό των συλληφθέντων ενόπλων του Ισλαμικού Κράτους.

«Ένας Αμερικανός ξένος τρομοκράτης απελάθηκε από την Τουρκία μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών», είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ισμαήλ Τσατακλί, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.


Δεν υπάρχουν σχόλια