GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Με πρωινές ασκήσεις ξεκίνησε την προετοιμασία της η Xanthi FC για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της ...


Με πρωινές ασκήσεις ξεκίνησε την προετοιμασία της η Xanthi FC για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Super League 1. Μετά την αποκατάσταση της Δευτέρας, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν την προκαθορισμένη ώρα την Τρίτη στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας ακολουθώντας το πρόγραμμα προετοιμασία. Ο Κίκο Ραμίρεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δήμου Μπαξεβανίδη, ενώ ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Μαλεζάς και Μπαριέντος. Ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικής συναρμογής περιλάμβανε το πρόγραμμα στο ξεκίνημα και στη συνέχεια υπήρξαν παιχνίδια υποομάδων σε κατάσταση πίεσης, τελειώματα φάσεων και αμυντική/επιθετική τακτική.

Στις υποχρεώσεις των αντιπροσωπευτικών ομάδων των χωρών τους κλήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της Xanthi FC. Ο Μίκαελ Ντίρεσταμ θα ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της Γουινέας για τα παιχνίδια με το Μάλι (14/11) και τη Ναμίμπια (17/11) στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής. Ο Κασά Καμαρά θα συμμετάσχει με την Εθνική Μαυριτανίας στην ίδια διοργάνωση, στις αναμετρήσεις με το Μαρόκο και την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. Αμφότεροι, θα απουσιάσουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας από τις 11 έως τις 19 Νοεμβρίου.

Στην Εθνική Ελλάδος Νέων Κ-19 κλήθηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Xanthi FC Κωνσταντίνος Θυμιάνης και Γιάννης Φάκκης για να μετάσχουν στην προετοιμασία και στον προκριματικό γύρο του 19ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο από τις 10 έως τις 20 Νοεμβρίου.

Το απόγευμα της Τετάρτης (6/11) και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του MVP της Xanthi FC για την 9η αγωνιστική (CARLOS ABAD) στα γραφεία των XanthiFans στην οδό Μπρωκούμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια