GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πώς προετοιμάζουμε το σπίτι για να φιλοξενήσουμε κόσμο

Κάθε καλή φιλοξενία βασίζεται στην αγάπη και τον σεβασμό, λίγοι βασικοί κανόνες δεν έβλαψαν ωστόσο ποτέ και κανέναν.


Κάθε καλή φιλοξενία βασίζεται στην αγάπη και τον σεβασμό, λίγοι βασικοί κανόνες δεν έβλαψαν ωστόσο ποτέ και κανέναν.
Αν θέλετε να νιώσουν οι μουσαφίρηδες σαν στο σπίτι τους, πρέπει να γίνετε η ιδανική οικοδέσποινα.

Σπιτικό φαγητό, υγιεινές λιχουδιές για όλη τη μέρα και πράγματα από τα χεράκια σας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της θερμής φιλοξενίας.

Τι άλλο πρέπει όμως να κάνουμε; Να ετοιμάσουμε κατάλληλα τον ξενώνα όπου θα μείνουν, προσθέτοντας όλες εκείνες τις μικρές ανέσεις που θα έβρισκαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και τώρα θα αναγκαστούν να τις ζητήσουν από σας.

Ένα σίδερο, μερικές κρεμάστρες, λίγα μπουκαλάκια εμφιαλωμένο νερό και μερικά σνακ είναι αρκετά για να κάνουν τον χώρο φιλόξενο. Αλλά και ένα αποσμητικό χώρου είναι πάντα καλή ιδέα.

Το ίδιο πρέπει να γίνει και στο μπάνιο, καθώς είναι πάντα ευγενικό να παρέχετε στους ανθρώπους όλα όσα χρειαστούν χωρίς να πρέπει να τα ζητήσουν. Έχει το μπάνιο που θα χρησιμοποιήσουν πιστολάκι μαλλιών, σετ από καθαρές πετσέτες, καινούρια σφουγγάρια, αλλά και αφρόλουτρο και σαμπουάν;

Αν μάλιστα προσθέσετε και μερικά προϊόντα περιποίησης, όπως μια ενυδατική και ένα γαλάκτωμα σώματος, τότε κάνατε ήδη τη διαφορά.

Αλλά και η κουζίνα καλό είναι να έχει έτοιμες μερικές γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, ακόμα και από τον φούρνο της γειτονιάς. Δεν χρειάζεται να είναι όλα σπιτικά. Η έμφαση πρέπει να δοθεί στην τάξη και την καθαριότητα του χώρου και το ψυγείο είναι εδώ ο μεγάλος καθρέφτης του σπιτιού.

Μην ξεχάσετε να προσθέσετε και μερικά φρέσκα λουλούδια, κάτι καλοδεχούμενο από όλους. Ο σκοπός είναι να τους κάνετε να νιώσουν ευπρόσδεκτοι. Λίγη σκέψη σε αυτό κάνει θαύματα…


Δεν υπάρχουν σχόλια