GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ! Ποιόν Μουφτή ή… «Ψευτομουφτή» αναγνωρίζουμε! Αυτή η «διγλωσσία» δεν ταιριάζει σε έναν Μητσοτάκη!

Κυριάκο «κόψε» κεφάλια! Ενιαία εθνική γραμμή, ενιαία εθνική πολιτική! Άλλη πολιτική γραμμή ασκούν Κυβέρνηση και ΥΠΕΞ, δική τους «πολ...


Κυριάκο «κόψε» κεφάλια! Ενιαία εθνική γραμμή, ενιαία εθνική πολιτική! Άλλη πολιτική γραμμή ασκούν Κυβέρνηση και ΥΠΕΞ, δική τους «πολιτική»… Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι!!!!!

Σαφέστατη παράβαση καθήκοντος συνιστά η νομιμοποίηση ενός ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΜΟΥΦΤΗ από Δημάρχους και αντιδημάρχους που ανέχονται για λίγες ψήφους οι Δήμοι της Θράκης να κατονομάζονται με τις…Τουρκικές επωνυμίες απο τον Τούρκο Πρόξενο..! Σε όλα υπάρχει Δήμαρχε Iskece κι ενα όριο...


ΕΝΑ είναι σίγουρο. Ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί με τους Μουφτήδες της Θράκης. Από τη μια δηλαδή οι Νόμιμοι Μουφτήδες που επιδεικτικά «σνομπάρονται» από τους επίσημους Φορείς (Περιφερειάρχη, Δημάρχους και διάφορους πολιτικάντηδες) κι από την άλλη τους «Ψευτομουφτήδες» «εκπροσώπους» του Ερντογάν και του Τουρκικού Προξενείου πίσω από τους οποίους «τρέχουν» δυστυχώς κάποιοι Δήμαρχοι τύπου Τσέπελη που ενώ σαφέστατα παραβαίνουν το καθήκον τους, έχουν «νομιμοποιήσει» τους… «Ψευτομουφτήδες» με αποτέλεσμα να διασύρεται με τον τρόπο αυτό το ελληνικό κράτος και η Ελληνική Διοίκηση.

Ως εδώ λοιπόν και μη παρέκει…
Χωρίς κραυγές, χωρίς μίση και πάθη, ζητάμε από τον σημερινό Πρωθυπουργό επιτέλους ΕΝΙΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ γραμμή, ενιαία Εθνική πολιτική!!! Δεν είναι δυνατόν άλλη πολιτική γραμμή να ασκούν Κυβέρνηση και ΥΠΕΞ και στην Ακριτική Θράκη και άλλοι κάποιοι Δήμαρχοι με προσόντα δημοτικού σχολείου και λαϊκισμού να ασκούν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ σε βάρος του Έθνους.
Δεν είναι δυνατόν κύριε Υπουργέ των Εξωτερικών κ.Δένδια να συνεχίζονται απροκάλυπτα τα φαινόμενα Τσέπελη! Να πηγαίνει δηλαδή ένας Δήμαρχος Θράκης με τους αντιδημάρχους του και κυριολεκτικά να… «προσκυνάνε» όλοι μαζί τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ. Αχμέτ Μετέ ή να ανέχονται τον Τούρκο Πρόξενο να τους αποκαλεί στα Τουρκικά… Δήμαρχους Iskece!
ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!
-Ποιόν Μουφτή ή… «Ψευτομουφτή» αναγνωρίζουμε!; Και στηρίζουμε… Τον Νόμιμο Μουφτή κ. Μπιλάλ Καρά Χαλήλ ή τον παράνομο «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ που ενώ κατηγορείται για αντιποίηση Αρχής… «νομιμοποιείται» απροκάλυπτα από έναν Δήμαρχο που ισχυρίζεται μάλιστα ότι «για όλες τις κινήσεις του, είναι… ενημερωμένοι τόσο ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, όσο και το ΥΠΕΞ και δεν… υπάρχει κανένα πρόβλημα!
-Αυτή η «διγλωσσία» Κυριάκο, δεν ταιριάζει σε έναν… Μητσοτάκη!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ενιαία εθνική γραμμή, ενιαία εθνική πολιτική!
-Κύριε Πρωθυπουργέ, παράγινε αυτή η κατάσταση. Και επιτέλους… «κόψε» κεφάλια διότι ο συγκεκριμένος κύριος ισχυρίζεται ότι η… Νέα Δημοκρατία είναι… ενήμερη σε όλα, αφού από… κεντροαριστεροδεξιός που εμφανίζονταν προεκλογικά τώρα το παίζει και… αγωνιστής της παράταξης! Για να παραδειγματιστούν και πολλοί άλλοι.
Κύριε Πρωθυπουργέ, γίνε Μητσοτάκης…

Ή ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ τους «Ψευτομουφτήδες» να μην μας ταλαιπωρούν και οι Εισαγγελείς όταν μας βάζουν αυτεπαγγέλτως μάρτυρες κατηγορίας στις αυτεπάγγελτες διώξεις τους για ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια