GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Για τα ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης! Χρειάζεται να ‘ναι 8 οδηγοί και είναι μόνο 2! Πεθαίνει κόσμος Κικίλια!

Δυστυχώς συνεχίζει να ζει στην "ανυπαρξία" του ο κυβερνητικός βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης! ΚΑΥΤΗ και καθαρή ερώτηση Κυριά...


Δυστυχώς συνεχίζει να ζει στην "ανυπαρξία" του ο κυβερνητικός βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης!
ΚΑΥΤΗ και καθαρή ερώτηση Κυριάκου Βελόπουλου (σ.σ. Την συνυπογράφει και ο βουλευτής Απόστολος Αβδελάς κι έχει να κάνει με το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Σταυρούπολης και την στελέχωση του για 8 θέσεις οδηγών στο ΕΚΑΒ, υπάρχουν όλο κι όλο 2 οδηγοί!

Είναι πάντως εμφανής για μια ακόμη φορά η ανυπαρξία του Κυβερνητικού βουλευτή Ξανθής κ.Τσιλιγγίρη. Είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει…το ίδιο είναι! Τον βλέπετε πουθενά; Και για το κέντρο υγείας Σταυρούπολης Ξανθης αν και γιατρος...ο Βελόπουλος κάνει ερωτήσεις!

Ιδού και η ερώτηση:
5/11/19
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
Κυριάκος Βελόπουλος, Πρόεδρος Κόμματος, Βουλευτής Λάρισας- Ελληνικής Λύσης
Απόστολος Αβδελάς Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης –
Ελληνικής Λύσης

Θεσσαλονίκη 24/10/2019
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ: τον κ. Υπουργό Υγείας
Θέμα: «Πρόβλημα στελέχωσης οδηγών ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης του Νομού Ξάνθης»

Το Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης Ν. Ξάνθης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα από τη μη στελέχωση οδηγών ασθενοφόρων

Από τις 6 (έξι) οργανικές θέσεις είναι καλυμμένες μόνο οι 2 (δύο) εκτελώντας χρέη ΕΚΑΒ για τη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης καθώς και δυο ορεινών χωριών της Καβάλας, Κεχρόκαμπου, Λεκάνης και ολόκληρου του Δήμου Μύκης.

Η μη ύπαρξη οδηγών έχει ως αποτέλεσμα ή να μην έρχεται καθόλου ασθενοφόρο, όταν καλείται για να παραλάβει περιστατικό ή παρατηρείται μεγάλη καθυστέρηση, λόγω μεγάλης απόστασης από Εχίνο και Ξάνθη. Πληροφοριακά έχουν σημειωθεί περιστατικά όπου ασθενείς οδηγήθηκαν στο θάνατο, λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης ασθενοφόρου.

Κατόπιν τούτων ερωτάσθε κ. Υπουργέ:
Προτίθεστε να δώσετε λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης οδηγών ασθενοφόρων, που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης Ξάνθης, με άμεση στελέχωση επικουρικών οδηγών, έως ότου καλυφτούν οι υπόλοιπες 4 (τέσσερις) οργανικές θέσεις των οδηγών;

Οι ερωτώντες Βουλευτές
Κυριάκος Βελόπουλος
Απόστολος Αβδελάς


Δεν υπάρχουν σχόλια