GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Έλλην αξιωματούχος στη Θράκη, αναγνωρίζει «τουρκική κοινότητα»! 6στηλο και πρώτο θέμα και στην ιστορική ΕΣΤΙΑ!

Το θέμα Τσέπελη και στου Μαξίμου πλέον! Τα συγχαρητήρια από την «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας ΤΟΥΡΚΩΝ» Δυτ. Θράκης εκθέτουν και τον Συντονισ...


Το θέμα Τσέπελη και στου Μαξίμου πλέον! Τα συγχαρητήρια από την «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας ΤΟΥΡΚΩΝ» Δυτ. Θράκης εκθέτουν και τον Συντονιστή Ιωάννη Σάββα της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ

Στην επιστολή του στην ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ο Τσέπελης ισχυρίζονταν ότι «η εκδήλωση του συλλόγου στην οποία πήγε, δεν είχε καμιά σχέση με την…Ομοσπονδία ΤΟΥΡΚΩΝ Δυτ. Θράκης»!


Ποιος είσαι εσύ κύριε Ιωάννη Σάββα που ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ έναν Δήμαρχο να ΑΣΚΕΙ αυτός την εξωτερική πολιτική της χώρας μας και να παραβαίνει ακόμη και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και του Ελληνικού κράτους; Νομιμοποιώντας ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΗΔΕΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟΥΣ; Τι συμβαίνει και καλύπτεις και σε συγκεκριμένη ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ τον Δήμαρχο Τσέπελη; Με....απευθείας...τηλεφωνική ΠΑΡΑΝΟΜΗ απευθείας ανάθεση;

Το θέμα του Δήμαρχου Τσέπελη και στου Μαξίμου πλέον! Μάλιστα τα συγχαρητήρια από την «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας ΤΟΥΡΚΩΝ» Δυτ. Θράκης προς τον… πολιτικού επιπέδου κ.Τσέπελη, εκθέτουν και τον Συντονιστή της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης Ιωάννη Σάββα που έσπευσε να τον… «απαλλάξει» με μια διάτρητη επιστολή του νομικού κ.Τσέπελη που εκτός από ένα βαρύ κατηγορώ στην εφημερίδα «Μαχητής» την οποία έβριζε ως… αναξιόπιστη, αρνιόταν την «σχέση» του περιβόητου παραρτήματος του «Συλλόγου μουσουλμάνων επιστημόνων» με τους… ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ συλλόγους! Μέχρι που ήρθαν βέβαια τα…ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από την… ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ που χρηματοδοτεί η Άγκυρα και έχει σύμβολο την περιβόητη «σημαία» της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ!!!
Μετά λοιπόν από τον «Μαχητή» στον οποίο Τσέπελης και δικηγόρος έβγαλαν «προσωπικά απωθημένα» ετών χθες η ιστορική εφημερίδα ΕΣΤΙΑ με 6στηλο πρωτοσέλιδο ασχολείται με τον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ πλέον Δήμαρχο Τσέπελη, αναφέροντας τα παρακάτω:

Έλλην αξιωματούχος στη Θράκη, αναγνωρίζει «τουρκική κοινότητα»!
Μέχρι τη Γερμανία ταξίδεψε η χάρη του νέου δημάρχου Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη, ο οποίος προσφάτως παρέστη σε εκδήλωση τοπικών μειονοτικών συλλόγων που αυτοπροσδιορίζονται ως «τουρκικοί».

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Εστία», ο κ.δήμαρχος κέρδισε τα εύσημα της αυτοαποκαλούμενης»Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης», η οποία έχει ως έμβλημά της τους νομούς της Θράκης, βαμμένους σε πράσινα χρώματα. Στα χρώματα της σημαίας του βραχύβιου ανεξάρτητου κράτους της Θράκης.


Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χαλίτ Χαμπίμπογλου αποδίδει τα εύσημα στον δήμαρχο, γιατί είναι ο πρώτος μετά από πολλά χρόνια που νομιμοποίησε με την παρουσία του τους απαγορευμένους από τον Άρειο Πάγο «τουρκοσυλλόγους», ενώ χρησιμοποιεί κατά σύστημα τον όρο «τουρκική κοινότητα» -ούτε καν μειονότητα, κατά τα πρότυπα της φρασεολογίας του Ραούφ Ντενκτάς.

Τέτοια δικαιώματα έδωσε με την παρουσία του στις εκδηλώσεις ο δήμαρχος, ο οποίος δεν πρέπει ποτέ να ξεχνά ότι είναι τοπικός αξιωματούχος εν τη ευρεία έννοια.

Η εφημερίδα μας μετά τις σοβαρές εξελίξεις του συγκεκριμένου θέματος και την λειτουργία ενός ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ Δημάρχου να υποκαταστήσει το Επίσημο κράτος και το ΥΠΕΞ «αναγνωρίζοντας» «Τουρκική κοινότητα» στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, θεωρεί συνυπεύθυνο και τον προϊστάμενό του Συντονιστή της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης Ιωάννη Σάββα

-Κύριε Σάββα, (Ψευτομουφτής) Έλληνας πολίτης που πράττει αντιποίηση αρχής -θρησκευτικής- και θαυμαστής γενοκτονίας λαού). Και προσφάτως έχει τιμωρηθεί ως ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ «Ψευτομουφτής» Ξάνθης και από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Ποιος είσαι εσύ κύριε Σάββα που ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ έναν Δήμαρχο να ΑΣΚΕΙ αυτός την εξωτερική πολιτική της χώρας μας και να παραβαίνει ακόμη και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης; Και του κράτους;

(σ.σ. Ενώ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ως ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ τον Τσέπελη και σε ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ απευθείας τηλεφωνική ΑΝΑΘΕΣΗ που ζημίωσε το Δήμο Ξάνθης;)


Δεν υπάρχουν σχόλια