GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Οι 3 μεγαλύτεροι μύθοι για τα μαλλιά

Οι μύθοι γύρω από την ομορφιά υπάρχουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια και σίγουρα έχεις ακούσει πολλούς όμως… παραπάνω από τους μισούς δεν...


Οι μύθοι γύρω από την ομορφιά υπάρχουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια και σίγουρα έχεις ακούσει πολλούς όμως… παραπάνω από τους μισούς δεν ισχύουν!
Θέλοντας λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε αργά και σταθερά καταρρίπτοντας μύθους και για αρχή θα μιλήσουμε για τα μαλλιά.

Υπάρχουν 3 μύθοι που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις τώρα και είναι οι εξής:

Μπορείς να επανορθώσεις την ψαλίδα
Δυστυχώς δεν μπορείς όσο και αν προσπαθήσεις! Η ψαλίδα είναι αποτέλεσμα της φθοράς της τρίχας και δεν μπορεί να διορθωθεί, πρέπει να κοπεί. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βελτιώσεις την εμφάνισή της αλλά να ξέρεις πως είναι προσωρινή λύση. Βελτιώνοντας την εμφάνιση της ψαλίδας αποκτάς λίγο πιο όμορφα μαλλιά και αποφεύγεις το κούρεμα αλλά δεν θα το κάνεις για πάντα. Στο τέλος, η άκρη της τρίχας θα σπάσει και θα χάσεις το μήκος έτσι κι αλλιώς. Καλύτερα λοιπόν να κουρεύεσαι συχνά!

Αν ξεριζώσεις μία λευκή τρίχα θα εμφανιστούν άλλες δέκα
Μα είναι δυνατόν; Δεν θα γίνει αυτό σε καμία περίπτωση. Αν πρόκειται να βάλεις περισσότερες λευκές τρίχες στα μαλλιά σου θα τις βγάλεις είτε ξεριζώσεις αυτή τη μία που σε ενοχλεί είτε όχι. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθείς να ξεφορτωθείς τα λευκά σου ξεριζώνοντάς τα! Μπορείς να τα αφήσεις ήσυχα και να τα αγαπήσεις, να τα καλύψεις με ένα σπρέι κάλυψης των λευκών (υπάρχουν πολλά) ή να τα ξεκινήσεις τις βαφές. Είναι απλό!

Είναι καλύτερα να στεγνώνεις τα μαλλιά σου με ένα μπλουζάκι
Η λογική πίσω από αυτό το μύθο είναι ότι, το cotton, είναι πιο απαλό για τα μαλλιά σου από ότι η πετσέτα και δεν τα αγριεύει όσο είναι στην πιο ευαίσθητη φάση τους (βρεγμένα) αλλά και πάλι… η πετσέτα είναι και αυτή βαμβακερή. Διαφορά θα δεις μόνο με ειδικά υφάσματα όπως το flannel. Συνεπώς, αν θέλεις να κάνεις αυτό το παραπάνω βήμα για να προστατέψεις τα μαλλιά σου, σταμάτα να χαλάς τα t-shirt σου και αναζήτησε ένα ειδικό τουρμπάνι για τα μαλλιά. Αν και seriously… είναι κάπως υπερβολικό!


Δεν υπάρχουν σχόλια