GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


1ος ο ΟΦΘΑ στην Καβάλα: Περήφανη η Αλεξανδρούπολη που έχει τέτοια ομάδα!!!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας η Διεθνής Διασυλλογική διοργάνωση Φιλίππεια 2019 (ηλικίες 9-12...


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας η Διεθνής Διασυλλογική διοργάνωση Φιλίππεια 2019 (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 650 περίπου κολυμβητών-τριων από Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο.

Το επίπεδο των αγώνων για άλλη μια χρονιά ήταν πολύ υψηλό, με τη συμμετοχή μεγάλων παραδοσιακά κολυμβητικών δυνάμεων της Β. Ελλάδος.
Η ομάδα μας αγωνιζόμενη με 73 κολυμβητές – τριες, εκ των οποίων πάρα πολλοί ηλικίας 9 ετών (στην παρθενική τους εμφάνιση στις προαγωνιστικές κατηγορίες), πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση για την πρώιμη αυτή περίοδο, συγκέντρωσε 21 χρυσά, 11 ασημένια 10 χάλκινα (σύνολο 42 μετάλλια) και κατέκτησε την ΚΟΡΥΦΗ στην άτυπη κατάταξη των ομάδων, αγωνιζόμενη μάλιστα μόλις στις 2 από τις 3 αγωνιστικές ενότητες…

Στα επιμέρους βραβεία των αγώνων… μεταξύ των κορυφαίων αθλητών των αγώνων (πραγματοποίησαν το 3/3 σε χρυσά μετάλλια) οι κολυμβητές του ΟΦΘΑ Ντούμας Βαγγέλης και Παπαδόπουλος Δημήτρης που κέρδισαν 3 χρυσά μετάλλια στα ατομικά τους αγωνίσματα και κατέκτησαν το κύπελλο της διοργάνωσης.

Στα επιμέρους στατιστικά της ομάδας, πραγματοποιήθηκε 1 ρεκόρ ομάδας από την Τσομπάνη Αναστασία στα 50μ. Πρόσθιο κοριτσιών 12 ετών με επίδοση 39”12, 51 νέα ατομικά ρεκόρ, ενώ 7 άτομα κέρδισαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης της ομάδας (Παπαδόπολος Δ., Παπαδοπούλου Κ., Θωμαίδης Γ., Πανταζίδης Π., Μαυροπούλου Σ., Πεχλιβανίδης Γ., Τσιουβαλά Ε.).

Βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της περιόδου… Ομάδα χωρίς βάσεις και υποδομές είναι σαν πολυκατοικία χωρίς θεμέλια… Όλα τα παραπάνω δείχνουν την πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας μας εδώ και 15 χρόνια, συνδυάζοντας την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς της ομάδας μας που έδωσαν για ακόμη μια φορά δυναμικό παρών στις κερκίδες, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των κολυμβητών, των προπονητών και της ομάδας.

Keep swimming!!!
Για τον ΟΦΘΑ
Το Δ.Σ. & οι προπονητές


Δεν υπάρχουν σχόλια