GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΩΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ MVP

Επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη η Xanthi FC μετά το ρεπό της χθεσινής μέρας (30/9) και τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης. Η ξανθι...


Επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη η Xanthi FC μετά το ρεπό της χθεσινής μέρας (30/9) και τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά την 4η φετινή της νίκη και το 3-1 επί του Βόλου, ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επόμενη αναμέτρηση, αυτή του Σαββάτου (17:15) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Ο Κίκο Ραμίρεθ εστίασε την προσοχή των παικτών του στο επόμενο παιχνίδι, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Κυριακής να ακολουθούν ασκήσεις αποκατάστασης και τους υπόλοιπους ασκήσεις τακτικής. Ο Χρήστος Λισγάρας εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής μετά την αποβολή του στη Λάρισα και τίθεται στη διάθεση του προπονητή, ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολουθεί ο Δήμος Μπαξεβανίδης.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ MVP EDUARDO TEIXEIRA
Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του MVP της Xanthi FC. Τις τρεις επιλογές έκαναν οι δημοσιογράφοι που ήταν στον αγώνα με τον Βόλο και οι φίλαθλοι ψήφισαν μέσω instagram την προτίμησή τους με τον Εντουάρντο να συγκεντρώνει τις περισσότερες. Την βράβευση του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου που ήδη έχει σημειώσει 2 γκολ στο πρωτάθλημα κι άνοιξε το σκορ στο 3-1 με τον Βόλο, πραγματοποίησε μετά από κλήρωση, ο φίλαθλος της ομάδας μας και Πρόεδρος της Αναγέννησης Θαλασσιάς, Τάσος Ταρενίδης.


ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ
Στην αποστολή της Εθνικής Μαυριτανίας για τον αγώνα με το Μάλι (18/10) βρίσκεται ο Κασά Καμαρά που μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα αναχωρήσει για να συμπεριληφθεί στα πλάνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Κεχαγιάς, κάλεσε στην Εθνική Ομάδα Νέων για τα δύο φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη της Ουκρανίας στις 08 και 10 Οκτωβρίου 2019 στο Κίεβο, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Κώστα Θυμιάνη και Γιάννη Φάκη μεταξύ άλλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια