GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επιστολή φωτιά του Φάνη Παπαδάκη στο ..«πρώην» δικό τους Μανώλη Φανουράκη! H παράταξη "Ξάνθη για όλους" αντιστέκεται...!

Ο Φάνης Παπαδάκης έκανε την αρχή απο την δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ! Κάποια στιγμή όμως αναγκαστικά θα μιλήσουν όλοι για τους πρα...

Ο Φάνης Παπαδάκης έκανε την αρχή απο την δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ! Κάποια στιγμή όμως αναγκαστικά θα μιλήσουν όλοι για τους πραγματικούς λόγους που τον ΕΔΙΩΞΑΝ εν ψυχρώ απο την παράταξη τους, χωρίς να υπολογίζουν καν το κόστος! Και θά λάμψει η αλήθεια! Και ο Αμοιράς και ο Ιερόπουλος και ο Ζώτος! Το "κρυφτούλι" τελειώνει... και η ανοχή μαζί!

Η παράταξη ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ παρά τις "βολές" της πλευράς Φανουράκη, αντιστέται στη λάσπη και την συκοφαντία και το κακό είται άρχισε και να το ...δείχνει!
Έτσι ο δημοτικός σύμβουλος Φάνης Παπαδάκης που στηρίζει δυνατά την εντιμότητα του επικεφαλής Σάββα Μελισσόπουλου με επιστολή φωτιά στους κύκλους Φανουράκης, απάντησε σκληρά σε συκοφαντικό δημοσίευμα σε βαρος της παράταξης Ξάνθη για Όλους.
Είναι ίσως η πρώτη αντίδραση, αφου κάποια στιγμή θα αναγκαστεί η συγκεκριμένη δημοτική παράταξη να απαντήσει στο καυτό ερώτημα του Ξανθιώτικου λαού.
-Γιατί ΕΔΙΩΞΕ τον Φανουράκη! Γιατί δεν λογάριασε κανένα κόστος ακόμη κι όταν τους "απείλησε" οτι θα πάρει μαζί του τους "δικούς" του, Γιώργο Μυλωνά, Μπακάλογλου, Ψωμά κλπ τόλμησε και τον απέπεμψε. Όπως και θα τολμήσουν να πάρουν θέση και οι άλλες παρατάξεις...διότι η ανοχή πλέον απέναντι στο φαινόμενο Φανουράκη, δεν μπορεί να συνεχιστεί! Ειδικά μετά την απόφαση Τσέπελη να του ΑΝΑΘΕΣΕΙ όλη την ...οικονομική διαχείριση του Δήμου Ξάνθης!!! Σε ποιόν...; Στον Φανουράκη!!! Τρέμοντας ο ίδιος βέβαια τους Εισαγγελείς...

Ιδού αυτούσια όλη η απάντηση:
Προς τον εκδότη της εφημερίδας Φωνή της Ξάνθης απαντώντας σε σημερινό δημοσιευμα του προς δημιουργία εντυπώσεων!

Αγαπητέ κύριε εκδότη της έγκριτης εφημερίδας Φωνή της Ξάνθης απαντώντας στο απολύτως συκοφαντικο και στοχευμενο δημοσίευμα σας και μιλώντας σαν δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ, και όχι όλης της αντιπολίτευση, θα ήθελα να σας αναφέρω τα εξης:

Όπως γνωρίζετε η έναρξη των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/10 το πρωί. Επίσης να σας αναφέρω, αφού μάλλον δεν το γνωρίζετε πως εμείς δεν είμαστε εμμισθοι αιρετοί του Δήμου, αλλά επαγγελματίες, κατι που μας υπαγόρευε να είμαστε στην εργασία μας. Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να αναφέρω ονομαστικά που ήταν ο καθένας μας, αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω κι αυτό. Βεβαιως θα μπορουσε κάποιος να θεωρήσει αντικείμενικο το κείμενο σας, εάν μας είχατε δει στο αμφιθέατρο την Τετάρτη το βράδυ, εάν μας είχατε δει την Πέμπτη το πρωί στην κατάθεση και στη μαθητική παρέλαση, στην οποία ο γράφων παρελασε με το σχολείο του, εάν μας είχατε δει την Τετάρτη το απόγευμα στην υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Αρχαγγελιωτισσας και στον εσπερινό, εάν μας είχατε δει την Παρασκευή το πρωί στην επίσημη δοξολογία, στην κατάθεση στεφάνων και στην στρατιωτική παρέλαση, εάν μας είχατε δει στην παρουσίαση του βιβλίου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Βεβαίως δεν μας είδατε, καθότι η πένα σας και ο φακός σας είναι μονίμως στραμμένος στον α.α. κ Φανουράκη, πρωτίστως, και στον δήμαρχο Ξάνθης δευτερευοντως. Θα μπορούσε να έχει αντικειμενικοτητα η γραφή σας εαν τον λίγο καιρό της νέας διοίκησης είχατε αναφερθεί, και όχι απαραίτητα κατακρίνει, τη βροχή των απ ευθείας αναθεσεων, τα χιλιάδες ευρώ που ξοδεύονται, τη λογική του 3/5 του 10=9, με ερμηνευτικες εγκυκλίους υπερανω οτυ νόμου, κλπ κλπ. Βεβαίως δικό σας είναι το μέσο μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όπως εσείς νομίζετε και σας βολεύει, δεν θα σας πούμε εμεις πως.

Τελειωνοντας για να μην σας κουράσω και σας αποσπάσω από τα δημοσιογραφικα σας καθήκοντα τη φράση σας "ενδιαφέρει μόνο η μικροπολιτικη και η δημιουργία εντυπώσεων" σας την επιστρέφουμε!!
Ευχαριστώ πολύ!

Φάνης Παπαδάκης
Δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης
Δημοτική Παράταξη ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια