GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΘΡΑΚΗΣ Ο ΤΟΥΡΚΟσύλλογος!

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ BTAYTO ΚΑΙ ΤΟ «ΔΙΔΥΜΟ» ΤΣΕΠΕΛΗΣ - ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ-


ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ BTAYTO
ΚΑΙ ΤΟ «ΔΙΔΥΜΟ» ΤΣΕΠΕΛΗΣ - ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ-

Ανοίγουν πλέον οι Ασκοί του Αιόλου για Δήμαρχο Τσέπελη και Φανουράκη από την ώρα που φέρνει πλέον το θέμα του υποκαταστήματος του BTAYTO στη Ξάνθη ο Κυριάκος Βελόπουλος; Θα το δείξει ο χρόνος, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε ο πρόλογος του επικεφαλής της Ελληνικής Δράσης που ανέφερε στην ερώτησή του τα παρακάτω:

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα την Τετάρτη το βράδυ (16/10) ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο του, Μανώλη Φανουράκη, παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του υποκαταστήματος «Συνδέσμου Επιστημόνων "Τουρκικής" Μειονότητας της Δυτικής Θράκης «ΒΤΑΥΤΟ» στην Ξάνθη.

Ο εν λόγω σύνδεσμος αποτελεί σύλλογο υπαγόμενο στην «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» όπως είναι αναγνωρισμένη από την οργάνωση ECOSOC. htt s: www.abttf.or html index. h ?Iink=kurum&u e=1&1=2 και htt S: www.abttf.or html index. h ?link=kurum&id=39»
-Και με πιο απλά λόγια…Παράρτημα του… παραρτήματος υπαγόμενο στην Ευρωπαική Ομοσπονδία Τούρκων Δυτ. Θράκης αποτελεί ο σύλλογος που προσφάτως εγκαινίασε τα γραφεία του στη Ξάνθη!




Δεν υπάρχουν σχόλια