GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

Στο «άβατο» του Δροσερού επίθεση κατά αστυνομικών. Φυσική και πολιτική ηγεσία κωφεύει. Ποιόν συμφέρει να λειτουργεί έτσι το Δροσερό;

Η ανακοίνωση της ένωσης των αστυνομικών Ξάνθης απλά δημιουργεί ερωτήματα για την στάση της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της αστυνομίας ...

Η ανακοίνωση της ένωσης των αστυνομικών Ξάνθης απλά δημιουργεί ερωτήματα για την στάση της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της αστυνομίας όταν φαινόμενα ανομίας και λειτουργίας «άβατου» στο Δροσερό, καταγράφονται από αστυνομικούς και πολίτες κάθε μέρα και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει.

Μοιραία κάθε λογικά σκεπτόμενος πολίτης συνδέει άμεσα την πολιτική με το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί στον οικισμό και ίσως αυτή είναι η πικρή αλήθεια . Η πολιτική ηγεσία δεν θέλει να αλλάξει το «στάτους» στην περιοχή για να «ελέγχετε». Σαφώς και οι ζωές των αστυνομικών και οι περιουσίες των πολιτών που κινδυνεύουν κάθε μέρα από την δράση μελών του οικισμού, περνάει στα «ψιλά» για την τοπική και Αθηναϊκή πολιτεία.

Προφανώς θεωρούνται παράπλευρες απώλειες και μάλλον έτσι πρέπει να πορευτούν οι Ξανθιώτες και οι λιγοστοί, ακάλυπτοι την ώρα του καθήκοντος, λόγω έλλειψης συναδέλφων, αστυνομικοί.

Έτσι λοιπόν πρέπει να πορευτούν οι λιγοστοί αστυνομικοί την ώρα του καθήκοντος, δηλαδή με τον φόβο μιας άνανδρης επίθεσης εν ήδη «μπουλουκιού» όπου μοιραία θα γίνει χρήση του όπλου και αν τραυματισθεί κάποιος πολίτης οι αστυνομικοί θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους πίσω από τα «κάγκελα» .

Πόσο σοβαρό είναι αυτό σε μία «σοβαρή» πολιτεία;
Όσο για τους Ξανθιώτες, ξέρουν πλέον ότι κάποια στιγμή θα λεηλατηθεί η περιουσία τους και ενίοτε θα κινδυνεύσει η ζωή τους αν έχουν την ατυχία να τους βρουν μέσα στο σπίτι τους επιστρέφοντας από τις δουλειές τους και όσο για τους αστυνομικούς που κινδυνεύουν … για αυτό πληρώνονται. Για να πηγαίνουν επί … σφαγής … προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολιτικά και «μαφιόζικα» συμφέροντα.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Επίθεση σε αστυνομικούς της Δ.Α. Ξάνθης από κατοίκους γνωστού οικισμού..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ : «Το ποτήρι ξεχείλισε»

Μια μέρα μετά τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης μας με τα φώτα της δημοσιότητας να σβήνουν, η καθημερινότητα για εμάς τους αστυνομικούς συνεχίζεται δυσοίωνη με τους κατοίκους του περίφημου οικισμού της πόλης, του Δροσερού, να μας υπενθυμίζουν ότι η εικόνα της πόλης διαφέρει κατά πολύ από αυτήν των εορταστικών εκδηλώσεων.

Αυτή την φορά κάτοικοι του οικισμού επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, που διενεργούσαν έναν τυπικό έλεγχο σε ύποπτα άτομα, τα οποία αρχικά διέφυγαν του ελέγχου και κινήθηκαν προς τον οικισμό τους, όπου τους παρέχουν οι φίλοι και γείτονες την απαραίτητη προστασία. Αποτέλεσμα της επίθεσης αυτής ο τραυματισμός ενός αστυνομικού και οι εκτεταμένες ζημιές σε ένα υπηρεσιακό όχημα.

Η Ένωση μας έχει επισημάνει στο παρελθόν, πολλές φορές, την κρισιμότητα της κατάστασης στον εν λόγω οικισμό, ζητώντας από την ηγεσία μας απεγνωσμένα την ενίσχυση της Ξάνθης με αστυνομικό προσωπικό, προκειμένου να προσφέρουμε την ασφάλεια στον Ξανθιώτη/τισσα, καθώς σε αμέτρητα περιστατικά, που δεν δημοσιοποιούνται, είμαστε μόνοι μας, ανήμποροι να αντιδράσουμε και να πράξουμε το καθήκον μας.
Εμείς και τα μέλη μας είμαστε αυτοί που ερχόμαστε αντιμέτωποι με τους πολίτες της πόλης που δικαίως φωνάζουν. Εσείς κύριοι που κάθεστε αναπαυτικά στις καρέκλες σας και αποφασίζετε για τις δικές μας ζωές, οφείλετε πλέον να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στους υφισταμένους σας και στους κατοίκους αυτής της πόλης.
Ως Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για την αστυνόμευση της πόλης και καλούμε όλους τους αρμοδίους να αναλάβουν δράση και να αλλάξουν ό,τι προλαβαίνουν. Το σημερινό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε ένα αμέτρητο κατάλογο παρόμοιων επιθέσεων, το οποίο όμως ξεχείλισε το ποτήρι…
Δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε κι αυτό να περάσει στα “ψιλά”. Εσείς κύριοι θα αφήσετε κάποιους να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο;;;

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΡΟΣΙΔΗΣ Παναγιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια