GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μ. Γκουγκουσκίδου: Να κρατήσουμε το ΙΚΑ στην Ορεστιάδα

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 8 Οκτωβρίου η επικεφαλής της Παράταξής μας “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω”, κ. Μαρ...


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 8 Οκτωβρίου η επικεφαλής της Παράταξής μας “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω”, κ. Μαρία Γκουγκουσκίδου, αναφέρθηκε στην πρόθεση του ΙΚΑ να μεταφέρει τις υπηρεσίες του από την Ορεστιάδα στο Διδυμότειχο. Ήδη έχει δημοσιευθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.

Αιτία αυτής της αρνητικής εξέλιξης είναι η ανάκληση της δωρεάν παραχώρησης γραφείων εγκατάστασης του Δήμου Ορεστιάδας προς το πρώην ΙΚΑ νυν ΕΦΚΑ.

Ο κ. Δήμαρχος, που ήταν δική του η απόφαση της ανάκλησης και δημιούργησε το πρόβλημα, έδειξε με την τοποθέτησή του να μην θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το θέμα.

Η κ. Γκουγκουσκίδου αντίθετα προέτρεψε τον κ. Δήμαρχο να πάρει πρωτοβουλίες προκειμένου να αποτραπεί η μετεγκατάσταση του ΙΚΑ. Τόνισε ότι στα γραφεία του Οργανισμού προσέρχονται εκατοντάδες εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα και επαγγελματίες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Όλοι αυτοί θα αναγκάζονται να μετακινούνται στο Διδυμότειχο.

“Να αποτρέψουμε τη φυγή του ΙΚΑ. Δεν χρειαζόμαστε άλλη μια αρνητική εξέλιξη στον Δήμο μας”, κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια