GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Κατά Τσέπελη-Φανουράκη αλλά και Μετέ!

Εξέθεσαν και τον Λευτέρη Αυγενάκη και αναζητούν «προστάτες» Υπουργούς μέσα στη Νέα Δημοκρατία μετά την επίθεση του πρώην Αντιπεριφερει...


Εξέθεσαν και τον Λευτέρη Αυγενάκη και αναζητούν «προστάτες» Υπουργούς μέσα στη Νέα Δημοκρατία μετά την επίθεση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη

*Στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης υπάγεται ο σύλλογος που….χειροκρότησαν Τσέπελης και Φανουράκης ενωπιον του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μετέ!

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και Εξωτερικών κ. Νικόλα Δένδια κατέθεσε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ & Βουλευτής Λάρισας κ. Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόσβαση του τουρκικού προξενείου και του ψευτομουφτή στον Δήμο Ξάνθης.
Οι Υπουργοί ερωτώνται εάν είναι τα δημοσιεύματα εν γνώσει τους και τι προτίθενται να πράξουν, εάν προτίθενται να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη θωράκιση των Δήμων Ξάνθης – Κομοτηνής από τις βλέψεις και επιδιώξεις του Τουρκικού Προξενείου και εάν θα εφαρμόσουν την απόφαση του ΣτΕ για τους παράνομους μουφτήδες.
Επισυνάπτεται η ερώτηση:


«Κυριάκος Βελόπουλος, Πρόεδρος Κόμματος, Βουλευτής Λάρισας -Ελληνικής Λύσης
Θεσσαλονίκη 21/10/2019

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ: τον κ. Υπουργό Εσωτερικών και κ. Υπουργό Εξωτερικών
Θέμα: «Τουρκικό Προξενείο και ψευτομουφτής αποκτούν πρόσβαση στον Δήμο Ξάνθης;-Παρουσία του Δημάρχου Ξάνθης στον παράνομο "Σύνδεσμο. Επιστημόνων "Τουρκικής" Μειονότητας της Δυτικής Θράκης»
Σύμφωνα με δημοσιεύματα την Τετάρτη το βράδυ (16/10) ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο του, Μανώλη Φανουράκη,. παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του υποκαταστήματος «Συνδέσμου Επιστημόνων "Τουρκικής" Μειονότητας της Δυτικής Θράκης (ΒΤΑΥΤΟ»> στην Ξάνθη.
Ο εν λόγω σύνδεσμος αποτελεί σύλλογο υπαγόμενο στην «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» όπως είναι αναγνωρισμένη από την οργάνωση ECOSOC. htt s: www.abttf.or html index. h ?Iink=kurum&u e=1&1=2 και htt S: www.abttf.or html index. h ?link=kurum&id=39.
Και δεν ήταν μόνος του εκεί. Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο Τούρκος Πρόξενος, βάσει δημοσιευμάτων και μαρτυριών παραβρισκόμενων, καλεσμένοι από την Τουρκία και φυσικά ο ψευτομουφτής Ξάνθης, τον οποίο επίσημα -κατά κάποιον τρόπο- ο Δήμαρχος Ξανθης τον αποδέχθηκε με την παρουσία του, μαζί και την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης.

Ερωτάσθε κύριοι Υπουργοί:
1) Εάν είναι εν γνώσει σας τα δημοσιεύματα και τι θα πράξετε για αυτό;
2) Προτίθεστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες θωράκισης των Δήμων Ξάνθης-Κομοτηνής από τις βλέψεις και τις επιδιώξεις του Τούρκικου Προξενείου;
3) Θα προβείτε σε ενέργειες, εφόσον κρίνεται μεμπτή την παρουσία του Δημάρχου εναντίον του;
4) Θα εφαρμόσετε την απόφοση τοvΣ,_τ.Ε. που αναφέρεται σε παράνομους μουφτήδες και πώς πρέπει να αναλάβουν οι κατά τον νόμο πραγματικοί μουφτήδες;

Ο ερωτών Βουλευτής
Κυριάκος Βελόπουλος»


Δεν υπάρχουν σχόλια