GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τρεις τρόποι να βοηθήσετε τα παιδιά να βελτιωθούν στην ορθογραφία

Τα περισσότερα παιδιά σήμερα δυσκολεύονται με την ορθογραφία.


Τα περισσότερα παιδιά σήμερα δυσκολεύονται με την ορθογραφία.
Η ενασχόληση δε με τα κινητά και τα tablets δεν βοηθά καθώς τα παιδιά δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να εξασκήσουν και να βελτιώσουν την ικανότητά τους στο γράψιμο.

Πολλοί γονείς, λοιπόν, αναρωτιούνται πώς να βελτιώσουν τις δεξιότητες γραφής του παιδιού τους.

Η αλήθεια είναι ότι απαιτείται χρόνος για την ανάπτυξη δεξιοτήτων του γραπτού λόγου όμως υπάρχουν τρόποι για να βοηθήσετε το παιδί σας να να γράφει σωστά και χωρίς ορθογραφικά λάθη.

Διάβασμα
Η τακτική ανάγνωση (πάσης φύσεως) αποτελεί ένα βήμα για την καλύτερη γραφή και βοηθά τα παιδιά να ενισχύσουν τις δεξιότητες γραφής. Βοηθά στην επέκταση του λεξιλογίου των παιδιών και τους δείχνει διαφορετικούς τρόπους χρήσης των λέξεων. Αυτό επίσης τους διευκολύνει να χρησιμοποιούν αυτές τις λέξεις στο δικό τους γράψιμο.

Διασκεδαστικά παιχνίδια
Παίξτε παιχνίδια και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που ενθαρρύνουν τη γραφή. Τα σταυρόλεξα και τα παιχνίδια λέξεων είναι ιδανικά για όλους.

Ιστορίες
Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να βελτιώσετε τις δημιουργικές δεξιότητες γραφής των παιδιών είναι να τους ζητήσετε να γράψουν μικρές ιστορίες. Κόψτε εικόνες από ένα περιοδικό με διαφορετικούς χαρακτήρες ή τοποθεσίες ή γράψτε διαφορετικές λέξεις. Τοποθετήστε τα σε ένα δοχείο ή κολλήστε τα σε κάρτες που θα χρησιμοποιηθούν ως οδηγίες γραφής για τη δημιουργία μιας μοναδικής ιστορίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια