GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Επέστρεψε στην βάση της την Κυριακή η Xanthi FC μετά το 5ο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος. Το 2-0 από τον ΟΦΗ και η 3η ήττα...


Επέστρεψε στην βάση της την Κυριακή η Xanthi FC μετά το 5ο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος. Το 2-0 από τον ΟΦΗ και η 3η ήττα φέτος, ανήκουν στο παρελθόν για τον Κίκο Ραμίρεθ και τους ποδοσφαιριστές του που ξεκίνησαν την προετοιμασία μικρής διάρκειας για την επόμενη αναμέτρηση. 

Το επίκεντρο της προσοχής της Xanthi FC στρέφεται στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας την Τρίτη 29/10 και ώρα 15:00. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα του Σαββάτου ακολούθησαν ασκήσεις αποκατάστασης και οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής μετά την ανάλυση βίντεο και την ενδυνάμωση στο γυμναστήριο. 

Ο Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς που αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έφτασε στις 4 και θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, δεν θα τον έχει στη διάθεσή της η ομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια