GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Οικολογική βόμβα ο ΧΥΤΑ Ξάνθης – Που είναι οι οικολόγοι;

Έντρομος αναγνώστης μας πήρε τηλέφωνο και αναρωτήθηκε, βλέποντας τον τεράστιο όγκο σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ Ξάνθης, που είναι οι οικολόγοι...


Έντρομος αναγνώστης μας πήρε τηλέφωνο και αναρωτήθηκε, βλέποντας τον τεράστιο όγκο σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ Ξάνθης, που είναι οι οικολόγοι να καταγγείλουν τον ΣΔΑΝΞ για την εγκληματική κατάσταση που επικρατεί στον χώρο.

Ο αναγνώστης μας στο τηλέφωνο αναρωτήθηκε που κρύφτηκαν οι οικολόγοι για να καταγγείλουν το οικολογικό έγκλημα που αυτήν την στιγμή συντελείτε.

Όπως μας κατήγγειλε ο αναγνώστης και κάναμε αυτοψία, βουνά σκουπιδιών έχουν σωρευτεί και όλη η βρωμιά που σε υγρή μορφή καταλήγει στον υδροφόρο ορίζοντα και οι οικολόγοι, οι οποίοι, με την εμμονή τους στέρησαν από τον κάμπο της Ξάνθης το έργο ύδρευσης έμπνευση του αείμνηστου Γ. Παυλίδη, σφυρίζουν αδιάφορα.

Ο πολίτης καταγγέλλει την αδιαφορία των υπευθύνων και φυσικά την παντελή απουσία των οικολόγων οι οποίοι εκ του αποτελέσματος, όταν κάνουν παρεμβάσεις, τις κάνουν μόνο για να προκαλέσουν ζημιά ή για να εξυπηρετήσουν αλλότρια προς το κοινωνικό σύνολο συμφέροντα, όπως στην περίπτωση της άρδευσης του κάμπου της Ξάνθης και την αποφυγή της υφαλμύρωσης του υπόγειου υδροφορέα της Ξάνθης.

Καλείτε ο πρόεδρος του ΣΔΑΝΞ και οι δήμαρχοι όπως και ο αντιπεριφερειάρχης της Ξάνθης να σταματήσουν το έγκλημα που συντελείτε στον ΧΥΤΑ Ξάνθης. Παράλληλα δε, θα πρέπει να ενημερώσουν τον Ξανθιώτικο λαό που βρίσκεται το θέμα της επένδυσης και της παρέμβασης στον ΧΥΤΑ ύψους περίπου 5 εκ. ευρώ όπου θα διασφαλίζονταν η δημόσια υγεία.

Ο νομίατρος της Ξάνθης δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας;


Δεν υπάρχουν σχόλια