GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Ημέρα υιοθεσίας σκύλου” στην Αλεξανδρούπολη

Η 1η γιορτή υιοθεσίας του Δήμου και της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης ξεκινά πλέον ως θεσμός ακολουθώντας το πρόγραμμα του Δήμου αλλά και...


Η 1η γιορτή υιοθεσίας του Δήμου και της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης ξεκινά πλέον ως θεσμός ακολουθώντας το πρόγραμμα του Δήμου αλλά και όλους τους οργανωμένους Δήμους στο θέμα της Διαχείρησης Αδέσποτων.

Θα δώσουμε την ευκαιρία, στην 1η αυτή γιορτή, σε 10 σκυλάκια του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης, να βρούν οικογένεια και μια μόνιμη ζεστή αγκαλιά.

Είναι η πρώτη οργανωμένη προσπάθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Δημοτικού Καταφυγίου για υιοθεσίες σκύλων από το Δημοτικό καταφύγιο, γιατί πιστεύουμε ότι οι υιοθεσίες σκύλων προσφέρουν την μοναδική λύση στο πρόβλημα Διαχείρησης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς.

Ελπίζουμε και προσδοκούμε στην προσέλευση των φιλόζωων και του κοινού της πόλης μας και στην υιοθέτηση και των 10 σκύλων του καταφυγίου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο και την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης καθώς και την κ. Φωτεινή Σκαρλακίδου για την πολύτιμη βοήθειά της στην διοργάνωση της γιορτής αυτής καθώς και τους χορηγούς από όλους σχεδόν τους petshop επαγγελματίες που θα βοηθήσουν όλοι με δώρα για κάθε υιοθεσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια