GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σιαμπάν Μπαντάκ: Άρχισαν τα δύσκολα. Φταίει ο νόμος για τα αδέσποτα; Ή ψάχνει δικαιολογίες;

Προφανώς οι αντιδήμαρχοι του Μ. Τσέπελη όπως ο κ. Σαμπιάν Μπαντακ, νόμισαν ότι θα κάνουν περίπατο στην διοίκηση του δήμου. Δυστυχώς ό...


Προφανώς οι αντιδήμαρχοι του Μ. Τσέπελη όπως ο κ. Σαμπιάν Μπαντακ, νόμισαν ότι θα κάνουν περίπατο στην διοίκηση του δήμου. Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα για τους φερέλπιδες αντιδημάρχους του κ. Τσέπελη είναι σκληρή και διαψεύδει τις προσδοκίες τους περί … περιπάτου.

Καλές οι λεζάντες αλλά θέλει και δουλειά και γνώση και διάθεση.
Ήδη όπως αναφέρει φιλικό έντυπο προς τον δήμαρχο Τσέπελη και των συν αυτώ, άρχισαν τα πρωτοβρόχια και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Σιαμπάν Μπαντακ, με αφορμή τον νόμο περί αδέσποτων, ακούει και συζητά προτάσεις για να απαλλάξει την πόλη από τα αδέσποτα.

Εμείς απλά θα πούμε στον νέο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και αδέσποτων κ. Μπατάκ ότι έτσι όπως είναι δομημένο το εκλογικό σώμα στην Ξάνθη είναι πολύ εύκολο να γίνεις δημοτικός σύμβουλος και ακόμη ευκολότερο να γίνεις αντιδήμαρχος αν ο δήμαρχος σου χρωστά.

Για να γίνεις δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος αρκεί να δηλώσεις ότι η μουσουλμανική μειονότητα είναι Τουρκική και αμέσως τα «ψηφαλάκια» πέφτουν σαν το χαλάζι.

Απλά το δύσκολο είναι μετά την ηθική και ένορκη υποχρέωση που ανέλαβες απέναντι στους συνδημότες σου, ανεξαρτήτου θρησκείας, να καθαρίσεις την πόλη από τα σκουπίδια και από τα αδέσποτα σκυλιά.

Τελικά αγαπητέ κύριε Μπαντάκ τίποτε δεν είναι εύκολο σε αυτή την ζωή.


Δεν υπάρχουν σχόλια