GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Οργή στο Υπουργείο Εξωτερικών για τον Δήμαρχο Ξάνθης

Τα δίνει όλα στο DEP και τον ψευτομουφτή ο δήμαρχος Ξάνθης ; Τι δεσμεύσεις ανέλαβε απέναντι στον ψευτομουφτή προκειμένου να καθίσει στ...


Τα δίνει όλα στο DEP και τον ψευτομουφτή ο δήμαρχος Ξάνθης ; Τι δεσμεύσεις ανέλαβε απέναντι στον ψευτομουφτή προκειμένου να καθίσει στον δημαρχιακό θώκο;
Σύμφωνα με το via diplomacy ο δήμαρχος Ξάνθης με την παρουσία του σε μειονοτική εκδήλωση, νομιμοποιεί τις θέσεις ενός μειονοτικού συλλόγου που αμφισβητεί άμεσα την συνθήκη της Λωζάνης . Σύμφωνα με πηγές του via diplomacy η συμπεριφορά του δημάρχου Ξάνθης προκαλεί την οργή του ΥΠΕΞ.

Μάλλον ο δήμαρχος Ξάνθης δεν κατάλαβε ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν στην Θράκη και ζει στην εποχή «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω»

Ποιό συγκεκριμένα το via diplomasi αναφέρει: Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Δήμο Ξάνθης. Στις 3/6 το Viadiplomacy σε άρθρο του με τίτλο «Ξάνθη – Τουρκικό Προξενείο και ψευτομουφτής αποκτούν πρόσβαση στον Δήμο Ξάνθης» σημείωνε «δεν συνέβη αυτό όμως στην Ξάνθη όπου ο νέος Δήμαρχος, Μανώλης Τσέπελης, εξέλεξε με τον συνδυασμό του τρεις μουσουλμάνους οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με τον ψευτομουφτή. Ενώ όλη η Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα ασχολήθηκε με τον DEB, χάθηκε από την επικαιρότητα το βασικό πρόβλημα της Θράκης που είναι οι ψευτομουφτήδες.

Στην Ξάνθη, κάποιοι έχουν κατορθώσει όχι μόνο να περιορίσουν την δράση του ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ, αλλά και να φτάσουν σε σημείο να την εκμηδενίσουν. Όμως η τελευταία εξέλιξη του δίνει την δυνατότητα να γίνει εκ νέου συνομιλητής και να δείξει , τρομοκρατώντας, στους μουσουλμάνους της περιοχής ότι είναι ο ηγέτης τους, καθορίζει πράγματα, και ως εκ τούτου θα πρέπει να τον υπακούν.

Ο νέος δήμαρχος έχει πλέον ένα δύσκολο έργο στο οποίο θα πρέπει να περιορίσει τις απαιτήσεις του ψευτομουφτή ο οποίος το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσει να αποδείξει την δύναμη του -και εν όψη εκλογών – όχι μόνο στους μουσουλμάνους της περιοχής, αλλά και προς την Άγκυρα και να ζητήσει εκ νέου της υποστήριξη της»


Την Τετάρτη το βράδυ (16/10) ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο του Μανώλη Φανουράκη, βρέθηκαν στα εγκαίνια του υποκαταστήματος «Συνδέσμου Επιστημόνων Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης (BTAYTD».

Είναι η πρώτη φορά που μεγάλος Δήμος της Θράκης είναι παρών σε εκδήλωση στην οποία γίνονται τα εγκαίνια ενός συλλόγου που αμφισβητεί ανοιχτά την Συνθήκη της Λωζάνης. Στην εκδήλωση ήταν παρόν ο Τούρκος Πρόξενος, καλεσμένοι από την Τουρκία και φυσικά ο ψευτομουφτής Ξάνθης,μια Παράλληλη Δομή του Ελληνικού κράτους την οποία επίσημα σήμερα ο Δήμαρχος Ξάνθης την αποδέχθηκε, μαζί και την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης

Ήδη στο υπουργείο εξωτερικών έχουν ενημερωθεί για το συμβάν και υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία και οργή για την κίνηση αυτή του Δημάρχου



Δεν υπάρχουν σχόλια