GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Ξυπνήστε» κύριε Τσέπελη, κύριε Ζερενίδη και κύριε Φανουράκη! Η ώρα άλλαξε…μόνο στο ρολόι της πλατείας μένει η «παλιά»!

Το παλιό μας το ρολόι, θέλει...κούρδισμα ξανά! Δήμαρχος Iskece και αντιδήμαρχοι...εξακολουθούν να ζούν στον δικό τους |"΄παλιό&qu...


Το παλιό μας το ρολόι, θέλει...κούρδισμα ξανά! Δήμαρχος Iskece και αντιδήμαρχοι...εξακολουθούν να ζούν στον δικό τους |"΄παλιό" κόσμο! Στείλτε τον Τσαμούρ να αλλάξει την ώρα με...επιβλέποντα τον Φανουράκη!

Μια ώρα μπροστά δείχνει αυτήν την ώρα το ψηλό μας το ρολόι που θέλει κούρδισμα, αφού ενώ η ώρα άλλαξε σε όλη την Ελλάδα, εδώ παραμένει το….η «παλιά»!
Η φωτογραφία είναι μόλις πριν λίγα λεπτά και δείτε τι ώρα δείχνει το ρολόι της Κεντρικής Πλατείας της Ξάνθης!

«Ξυπνήστε» κύριε Τσέπελη, κύριε Ζερενίδη των Τεχνικών Υπηρεσιώνη, κυρία Μανά και κύριε Φανουράκη….»δύναμη του Αύριο»! Και στείλτε κάποιον από τους «Τσεπελικούς» ηλεκτρολόγους της Τεχνικής Υπηρεσίας που όλη την ώρα το μόνο που ξέρουνε να κάνουνε καλά, είναι τα…τσίπουρα και να δουλεύουν οι υπόλοιποι. Και φτιάξτε την ώρα του ρολογιού της πλατείας, ώστε να δείχνει την ώρα σωστά!

Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε το ρολόι της Κεντρικής πλατείας να δείχνει 12.07 και δείχνει…13.07! Κύριε Ζερενίδη στείλε τον...Τσαμούρ ν΄αλλάξει εδώ και τώρα την ώρα με....επιβλέποντα τον Φανουράκη!

-Το σίγουρο ωστόσο είναι ένα....Το παλιό μας το ρολόϊ. θέλει κούρδισμα ...ξανά!


Δεν υπάρχουν σχόλια