GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Aπίστευτο θράσος! Πομπή θα παραδώσει την ελληνική σημαία στον …Τσέπελη …«Στα βήματα της Απελευθέρωσης»!

Ο Δήμαρχος που ανέχτηκε τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής να τον χαρακτηρίσει...Δήμαρχο ...Iskece και συνοδεύεται ακόμη και στο γήπεδο της ...


Ο Δήμαρχος που ανέχτηκε τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής να τον χαρακτηρίσει...Δήμαρχο ...Iskece και συνοδεύεται ακόμη και στο γήπεδο της Ξάνθης απο τον..."Τούρκο" αντιδήμαρχο ανεψιό του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης θα παραδώσει τη σημαία της...απελευθερωσης! Να γελάσω ή να θρηνήσω;

Εγώ θα το χαρακτηρίσω το λιγότερο…»θράσος» να παίζεται τέτοια «καπηλεία» σε βάρος της Απελευθέρωσης της πόλης της Ξάνθης για τα 100 χρόνια διοργανώνοντας…πομπή που θα περιφέρει την ελληνική σημαία στους δρόμους της πόλης, μέχρι αυτή να καταλήξει στα χέρια του…Δήμαρχου Τσέπελη που πριν λίγες μέρες δέχτηκε «αδιαμαρτύρητα» την «αλητεία» του Τούρκου Πρόξενου της Κομοτηνής να τον επισκέπτεται στο Δήμο…Iskece!

Διαβάστε λοιπόν οι «επικοινωνιολόγοι» του Τσέπελη τι «επινόησαν», νομίζοντας ότι ο λαός της Ξάνθης τρώει κουτόχορτο!

Πομπή που στο τέλος θα του παραδώσουν την….σημαία της Απελευθέρωσης!!! Σε ποιόν; Στον Τσέπελη που οφείλει την εκλογή του στο DEB και το Τουρκικό Προξενείο!

Διαβάστε αυτούσιο το δελτίο τύπου του Δήμου Ξανθής στο οποίο δυστυχώς εμπλέκεται τόσο ο Στρατός όσο και ο Μητρόπολη Ξάνθης!

Στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Ξάνθης, την Τετάρτη 2/10 και ώρα 11:30, πραγματοποιείται η πορεία «Στα βήματα της Απελευθέρωσης», σε ανάμνηση της εισόδου του απελευθερωτικού στρατιωτικού τμήματος στην πόλη στις 4/10/1919.

Συμβολικά η πομπή θέτει ως αφετηρία την πλατεία Δικαστηρίων, ως χώρο καθόδου απελευθέρωσης της 9ης Μεραρχίας στην Ξάνθη.

Κατόπιν η πορεία θα πραγματοποιήσει τρεις (3) ολιγόλεπτες συμβολικές στάσεις, με αντίστοιχες τιμές στην Ελληνική σημαία : ΙΝ Της Του Θεού Σοφίας (Σύμβολα Ορθοδοξίας και Πίστης)

Τιμάται ο Χριστιανισμός κι η Ορθοδοξία του Έθνους. Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ξάνθης υποδέχεται στην είσοδο του προαύλιου χώρου του Ναού την πομπή απελευθέρωσης, ατενίζοντας συμβολικά την σημαία Απελευθέρωσης
.
Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης
Τιμάται ο Στρατός και το ΔΣΣ. Ο Διοικητής του ΔΣΣ (εκπρόσωπος υποδέχεται στην είσοδο της Λέσχης την πομπή, ατενίζοντας συμβολικά την σημαία Απελευθέρωσης.

Πύργος Ρολογιού Ξάνθης
Τιμάται ο λαός της πόλης. Ο Δήμαρχος της Ξάνθης, υποδέχεται στην είσοδο του ιστορικού ρολογιού την πομπή και παραδίδει την σημαία της απελευθέρωσης, προκειμένου να υψωθεί στον ιστό του πύργου, σε ανάμνηση του εύζωνα στρατιώτη που ύψωσε παρόμοια σημαία κατά την ημέρα της απελευθέρωσης.

Καλούνται να συμμετέχουν δημότες και φορείς
Απο το γραφίο τύπου
του Δήμου Ξάνθης


Δεν υπάρχουν σχόλια