GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με 80 κολυμβητές –τριες ο Ο.Φ.Θ.Α. στο 4ο MEETING Κολύμβησης στην Ορεστιάδα

Το Σάββατο 19/10/2019 θα αναχωρήσουν από το Νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης“ το Αγωνιστικό και το...


Το Σάββατο 19/10/2019 θα αναχωρήσουν από το Νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης“ το Αγωνιστικό και το Προαγωνιστικό τμήμα του Ο.Φ.Θ.Α για την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, όπου και θα λάβουν μέρος στη Διασυλλογική διοργάνωση με την επωνυμία 4o Meeting Κολύμβησης Ν. Ορεστιάδας.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Κολυμβητικός Όμιλος Νέας Ορεστιάδας <<ΝΗΡΕΑΣ>> σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας και την Περιφερειακή Επιτροπή κολύμβησης Αν. Μακεδονίας και Θράκης .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή 19-20 Οκτωβρίου 2019 σε τρείς αγωνιστικές περιόδους.

Στις 7.00πμ. θα αναχωρήσει το Αγωνιστικό τμήμα του Ο.Φ.Θ.Α. αποτελούμενο από 35 κολυμβητές-τριες και 2 ώρες μετά στις 9.00πμ. θα ακολουθήσει το προ αγωνιστικό τμήμα αποτελούμενο από 45 κολυμβητές-τριες ηλικίας 10-11-12 ετών .

Την αποστολή θα συνοδεύουν οι προπονητές του συλλόγου Γεώργιος Τυλιγαδάς , Παναγιώτα Αθανασίου , Αναστάσιος Καλλιτσάρης και οι έφοροι των τμημάτων Κωνσταντίνος Αλεξάκης και Θεόδωρος Τσομπάνης.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές τους , στους πρώτους επίσημους αγώνες του συλλόγου για την Κολυμβητική Χρονιά 2019-2020.


Δεν υπάρχουν σχόλια