GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αινήσιο Δέλτα: Συμμετοχή στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη

Γιορτάζοντας σε λίγες μέρες το έπος του ΄40, την ηρωική αντίσταση των παππούδων μας ενάντια στο ναζισμό, τιμώντας την ιστορία μας, με ...


Γιορτάζοντας σε λίγες μέρες το έπος του ΄40, την ηρωική αντίσταση των παππούδων μας ενάντια στο ναζισμό, τιμώντας την ιστορία μας, με γνώση, λεβεντιά και πάθος για την ελευθερία, ο σύλλογος Αινήσιο Δελτα καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν πιο δυναμικά στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Είναι μια ευκαιρία να διατρανώσουμε την παρουσία μας μαζικά με τις πλάβες μας, με την ενιαία εμφάνισή μας ως ακρίτες φρουροί των συνόρων με αγάπη στην προάσπιση των ιδανικών της πατρίδας. Η παρουσία μας είναι επιβεβλημένη.

Επικοινωνείστε για τα διαδικαστικά με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Αθανάσιο Καμηλάρη τηλ. 6976360672 έως τις 20 Οκτωβρίου.

Η στήριξη και δυναμική παρουσία του συλλόγου μας σε όλα τα δρώμενα της περιοχής, αναβαθμίζει το ρόλο του και διευρύνει τις προσπάθειες μας για επίλυση των ζητημάτων που τον ταλανίζουν με τις καλύβες κλπ αλλά και προωθεί την αγάπη του για προβολή του μοναδικού βιότοπου του Δέλτα όπου ζούμε και δημιουργούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια