GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


240 αιτήσεις για 17 θέσεις διοικητών στα νοσοκομεία της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης

Εντυπωσιακό ήταν το ενδιαφέρον για την προκήρυξη θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας.


Εντυπωσιακό ήταν το ενδιαφέρον για την προκήρυξη θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας.

Οι υποψήφιοι για τις 111 θέσεις ανήλθαν σε 1661, δηλαδή κατατέθηκαν 15πλασια βιογραφικά υποψηφίων.

Μετά τη λήξη της διορίας υποβολής των σχετικών αιτήσεων, αρχίζει η επόμενη φάση αξιολόγησης των βιογραφικών από την αρμόδια επιτροπή που έχει συσταθεί στο υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποψήφιοι δεν θα περάσουν από προσωπική συνέντευξη.

Η επιτροπή θα συντάξει λίστα με τους επικρατέστερους για κάθε θέση, από τους οποίους θα πρέπει να επιλέξει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, τους νέους διοικητές και αναπληρωτές των νοσοκομείων της χώρας.

Σύμφωνα μάλιστα με διάταξη που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας, το οποίο εισάγεται σήμερα προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής, οι νέοι διοικητές που θα επιλεγούν θα υπογράψουν σύμβαση αποδοτικότητας, με συγκεκριμένους στόχους που θα πρέπει να εκπληρώσουν προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους.

Υποψήφιοι
Το υψηλό ενδιαφέρον για μία θέση στο ΕΣΥ δείχνουν τα στοιχεία για τον αριθμό των υποψηφίων. Ειδικότερα:

· Στην 1η Υγειονομική Περιφέρειας Αττικής για τις 20 θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων της υποβλήθηκαν 434 αιτήσεις.

· Στη 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγίου κατατέθηκαν 252 αιτήσεις για 22 θέσεις,
· Στην 3η ΥΠΕ Μακεδονίας 202 αιτήσεις για 11 θέσεις,
· Στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης 240 αιτήσεις για 17 θέσεις
· Στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας 146 αιτήσεις για 11 θέσεις.
· Στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας για τις 19 θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων της εκδήλωσαν ενδιαφέρον 285 άτομα,

· Στην 7η ΥΠΕ Κρήτης και για τις 11 θέσεις ενδιαφέρον εκδήλωσαν 102 άτομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια