GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εσπερίδα για τον καρκίνο του μαστού με τίτλο «Συνεχίζω να με προσέχω» την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη

Η Τασούλα Σπυρίδου πρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών «Συνεχίζω» μίλησε για την εσπερίδα που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτήν την ...


Η Τασούλα Σπυρίδου πρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών «Συνεχίζω» μίλησε για την εσπερίδα που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτήν την Τετάρτη και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο Grand Hotel.

Πιο συγκεκριμένα η εσπερίδα θα έχει τίτλο «Συνεχίζω να με προσέχω και τον Οκτώβριο» ομιλητές θα είναι ο κύριος Δημήτριος Καραμανίδης, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, ΠΓΝΑ με θέμα: Έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και ο κύριος Τόλης Γιακουμάκης, Επιστημονικός Διευθυντής La Roche-Posay με θέμα: Περιποίηση του δέρματος σε γυναίκες με καρκίνου του μαστού και όχι μόνο (αφορά συνολικά τους ασθενείς με καρκίνο). Ακόμα θα δοθούν συμβουλές φροντίδας του δέρματος του ογκολογικού ασθενή.


Η πρόεδρος του συλλόγου και η ομάδα της θα βρίσκεται εκεί να μοιράσουν ροζ κορδελάκια και «υπενθυμίσεις ζωής» τόσο στις κυρίες όσο και στους κυρίους που αγαπούν τις κύριες ! – Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια