GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στη Σαμοθράκη παρουσίασαν οι μαθητές του 2ου Λυκείου Αλεξανδρούπολης την εικονική τους επιχείρηση Oregano Care

Ο Δήμος Σαμοθράκης είχε τη χαρά να φιλοξενήσει μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι επισκέφτηκαν τη Σαμοθράκη πρ...


Ο Δήμος Σαμοθράκης είχε τη χαρά να φιλοξενήσει μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι επισκέφτηκαν τη Σαμοθράκη προκειμένου να παρουσιάσουν την εικονική επιχείρηση «Oregano Care» που δημιούργησαν στα πλαίσια της συμμετοχής της στο πρόγραμμα μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων – Junior Achievement Greece.

Η παρουσίαση έγινε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο Χώρας Σαμοθράκης, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε η Αντιδήμαρχος Σαμοθράκης κα Κατερίνα Καραμήτσου – Γιαννέλου.

Η επιχείρηση Oregano Care στοχεύει στην παροχή καινοτόμων βιολογικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, που βασίζονται στο αιθέριο έλαιο της ρίγανης Σαμοθράκης, με προσβασιμότητα ακόμη και σε άτομα που παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα όρασης.

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο νησί και να επισκεφθούν την έκθεση φωτογραφίας «Η Σαμοθράκη της δεκαετίας του ’80 με τη ματιά του αρχαιολόγου Δημήτρη Μάτσα» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σαμοθράκης, το Κάστρο της Χώρας και το λαογραφικό μουσείο – σπίτι της κας Μαρίας Βερβέρη – Κράουζε.

Ο Δήμος Σαμοθράκης συγχαίρει τους μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης για την πρωτοβουλία τους να αναδείξουν τις θεραπευτικές ιδιότητες της ρίγανης Σαμοθράκης αλλά και για την καινοτομία της «επιχείρησης» τους που στοχεύει και σε άτομα με σοβαρά προβλήματα όρασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια