GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθησαν 2 διακινητές με 7 μη νόμιμους μετανάστες στους νομούς Δράμας και Έβρου

Συνελήφθησαν την 7-10-2019, στους νομούς Δράμας και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Αλεξανδρούπολης, δύ...


Συνελήφθησαν την 7-10-2019, στους νομούς Δράμας και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Αλεξανδρούπολης, δύο (2) διακινητές, ένας 49χρονος ημεδαπός και ένας 47χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην επαρχιακή οδό Ξάνθης – Δράμας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 49χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, ο 49χρονος ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη, ενώ ο συνοδηγός – συνεργός του, τράπηκε πεζός σε φυγή και αναζητείται.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.


Δεν υπάρχουν σχόλια