GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σύλληψη 2 διακινητών με 3 μη νόμιμους μετανάστες κρυμμένους σε φορτηγό στο τελωνείο Καστανεών

Συνελήφθησαν την (25-10-2019 ) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κ...


Συνελήφθησαν την (25-10-2019) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Καστανέων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 53 και 41 ετών, οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι δύο διακινητές, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα.

Εκεί, κατά τον ενδελεχή αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μετέφεραν, παράνομα, τρείς (3) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχαν αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο κάτω μέρος του οχήματος.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια