GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πυρκαγιά στην Μάνδρα. 195 στρέμματα κάηκαν από την πύρινη λαίλαπα. Συναγερμός στην Πυροσβεστική Ξάνθης

Να ευχηθούμε να ήταν η τελευταία πυρκαγιά του χρόνου σε χορτολιβαδική έκταση στην Μάνδρα του δήμου Αβδήρων γιατί κάηκαν πάνω από 195 σ...


Να ευχηθούμε να ήταν η τελευταία πυρκαγιά του χρόνου σε χορτολιβαδική έκταση στην Μάνδρα του δήμου Αβδήρων γιατί κάηκαν πάνω από 195 στρέμματα από την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με τον διοικητή της πυροσβεστικής η φωτιά τέθηκε σε έλεγχο μέσα σε δύο ώρες και οφείλονταν κατά πάσα πιθανότητα για μια ακόμη φορά «σε ανθρώπινο λάθος»!

Μάλιστα η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τέλη Οκτωβρίου και μπαίνοντας αρχές Νοέμβρη… που θεωρητικά η εποχή ενώ η εποχή είναι «ακίνδυνη» για τον κίνδυνο πυρκαγιών παρόλα αυτά όμως η βλάστηση είναι στεγνή και άρα επικίνδυνη.

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 12.45 της Τρίτης- με αποτέλεσμα όταν έφτασαν επί τόπου οι πυροσβέστες ήδη να έχει επεκταθεί και να σημάνει συναγερμός.

Συνολικά 35 Πυροσβέστες, με 15 οχήματα, 1 πεζοπόρο τμήμα και 2 PZL (από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης) έσπευσαν άμεσα στην περιοχή για την κατάσβεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια