GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δίπλα-δίπλα Δημαρχόπουλος και Μανώλης Τσέπελης στις εκδηλώσεις των Ξανθιωτών της Αθήνας για τα 100 χρόνια Απελευθέρωσης!

Με την καθιερωμένη πορεία από τα γραφεία του Συλλόγου Ξανθιωτών της Αθήνας στο Σύνταγμα και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Αγνώστου Στρ...


Με την καθιερωμένη πορεία από τα γραφεία του Συλλόγου Ξανθιωτών της Αθήνας στο Σύνταγμα και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, γιόρτασαν στην πρωτεύουσα οι Ξανθιώτες τα 100 χρόνια Ελευθέρια Ζωής. Μάλιστα στην αναμνηστική φωτογραφία βρέθηκαν…δίπλα δίπλα, ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δήμαρχος και ο Δήμαρχος Τσέπελης σε μια προσπάθεια να δείξουν ότι η Ξάνθη είναι «ενωμένη» έστω για τα …Ελευθέρια της πόλης.

Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Ξάνθης, ο Αντιπεριφεριεάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ζερενίδης.

Αντίθετα ο Μανώλης Φανουράκης βρίσκονταν στη Ξάνθη….επιβλέποντας τις εργασίες μεταφοράς μηχανήματος με τον…γερανό του εργολάβου Τσαμούρ Αλή που εδώ και 12 μέρες έχει αναλάβει τον...γενικό καθαρισμό της πόλης. (!)









Δεν υπάρχουν σχόλια