GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Θ. Καράογλου στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Ξάνθης

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα μεταβεί σήμερα στην Ξάνθη για να παραστεί στις εορταστικές ...


Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα μεταβεί σήμερα στην Ξάνθη για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.

Απόψε, στις 18.30, ο κ. Καράογλου θα συμμετέχει στην υποδοχή της Ιερής εικόνας της Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης και ακολούθως θα παρακολουθήσει τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, προεξάρχοντος του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμου.

Την Παρασκευή (04/10), στις 10.30 π.μ., ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Ξάνθης.

Θα ακολουθήσει η επίσημη δοξολογία, προεξάρχοντος του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος και της Ιεράς Συνόδου.

Στις 12.15 ο κ. Καράογλου θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση.


Δεν υπάρχουν σχόλια