GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χωρίς βουλευτή η Ξάνθη! 1000 ειδικοί φρουροί στο Νομό Ροδόπης με παρέμβαση Ευριπιδη, οριστικά τέλος η Αστυνομική Σχολή!

Τέτοια πολιτική φτώχεια, η Ξάνθη δεν την έζησε ποτέ στην ιστορία της!!! Με βουλευτή τον παντελώς ανύπαρκτο Σπύρο Τσιλιγγίρη, Δήμαρχο I...


Τέτοια πολιτική φτώχεια, η Ξάνθη δεν την έζησε ποτέ στην ιστορία της!!! Με βουλευτή τον παντελώς ανύπαρκτο Σπύρο Τσιλιγγίρη, Δήμαρχο Iskece τον Τσέπελη και δυο μειονοτικούς βουλευτές που τρεχουν μόνιμα πίσω απο τον "Ψευτομουφτή" και τον Τούρκο Πρόξενο!

Η απόλυτη απραξία στο Νομό Ξάνθης με τους τρεις κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους κι εναν Δήμαρχο Τσέπελη που απλώς βρήκε χρήμα και το "ξοδεύει" αβέρτα σε απεηθείας αναθέσεις, ταξίδια και φωτογραφίες στην προσπάθειά του να...καταξιωθεί.

. Κι άντε οι δυο μειονοτικοί βουλευτές ενδιαφερονται για το μειονοτικό ιδιωτικό σχολείο και τρέχοιυν πίσω απο τον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης Αχμέτ Μετέ υπηρετώντας τα γνωστά συμφέροντα που υπηρετούσαν και οι προκάτοχοί τους..

Ο έτερος κυβερνητικός βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης που βρίσκεται; Υπάρχει; Είδατε κάτι να κάνει για το Νομό Ξάνθης;

Στο...απόλυτο "σκοτάδι" κι ενώ ήδη η Θυρίδα της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ έχει κλείσει με την απόλυτη αδιαφορία και ανυπαρξία του συγκεκριμενου Κυβερνητικού βουλευτή Ξάνθης που είτε υπάρχει είτε όχι, ένα και το αυτό, στη Βουλή απαντώντας ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος για την μετατροπή του Στρατοπέδου Αναλογίδη στη Σταυρούπολη "νίπτει" τας χείρας του και απαντάει οτι είναι αρμοδιότητα άλλου...υπουργείου και το χειρότερο όλων, οριστικά ΚΛΕΙΝΕΙ η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Ξάνθης, τα έπιπλα ήδη μεταφέρθηκαν στη γειτονική Αστυνομική Σχολή Κομοτηνής και δεν ακούστηκε ούτε ένα....γκιχ!!!

Πλήρης αδιαφορία απο όλες τις αρχές (Αντιπεριφερειαρχη Ξάνθης και Δημάρχους) και εξαφανισμένος απο παντού ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης!!!! ΑΦΑΝΤΟΣ στη κυριολεξία!
Και την ίδια ώρα στη γειτονική Κομοτηνή, θα φιλοξενηθούν 1000 νέοι εκπαιδευόμενοι Ειδικοί Φρουροί!!! Το γραφω και ολογράφως...Χίλιοι εκπαιδευόμενοι!!! Με οτι αυτό συνεπάγεται για την τοπική αγορά!

Διαβάστε λοιπόν το παρακάτω δελτίο τύπου του πρώην Υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Στην ουσία η Ξανθη έχει μείνει ΧΩΡΙΣ ούτε έναν εκπρόσωπο, αφου κι αυτοί ακόμη που υποτίθεται την εκπροσωπούν, είναι μόνο για τις....παρελάσεις και ποιός θα καθίσει πρώτος στις ...σειρές!!! Δηλαδή το απόλυτο ΜΗΔΕΝ. Τέτοια πολιτικη "φτώχεια" ποτέ δεν την έζησε ο Νομός Ξάνθης σε όλη την ιστορια του!

ΥΠΟΔΟΧΗ 1000 ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΠΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ


Τη Σχολή Αστυνομίας Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Πρόεδρος της Επιτροπής Συντάγματος Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης προκειμένου να υποδεχθεί τους 1000 Ειδικούς Φρουρούς που εκπαιδεύονται ήδη στην πόλη

Ο Βουλευτής Ροδόπης ευχαρίστησε τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη για την ανταπόκριση στο αίτημα του και το ενδιαφέρον του για την περιοχή.

Τον Ευριπίδη Στυλιανίδη ευχαρίστησαν για τη συμβολή του να αποκατασταθεί ταχύτατα η Σχολή και να φιλοξενήσει τα 1000 νέα στελέχη ο Στρατηγός κ. Τζουβάνας, ο Διοικητής Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Δεμερτζίδης Πέτρος καθώς και ο Αρχηγός των Δοκίμων.

Συνομιλώντας με τους εκπαιδευόμενους ο Πρώην Υπουργός τόνισε τη σημασία που έχει η παρουσία τους, τόσο για το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων όσο και για την τόνωση της τοπικής αγοράς. «Να βγείτε στη πόλη για να την γνωρίσετε. Να φύγετε από δω στα πόστα σας με τις καλύτερες αναμνήσεις και να θυμάστε ότι όποιος έχει πάρει γεύση από την ακριτική Θράκη νιώθει δύο φορές Ελληνας...»

Να σημειωθεί ότι εξαιτίας της αποκατάστασης των υποδομών η Σχολή της Κομοτηνής αμέσως μετά τους Ειδικούς φρουρούς θα φιλοξενήσει 200 νέους δόκιμους Αστυφύλακες.
(σ.σ. Στη Ξάνθη η αστυνομική Σχολή αποτελεί οριστικό παρελθόν, στην Κομοτηνή υποδέχτηκαν...1000 Ειδικούς Φρουρούς!. Τα σχόλια για σας...και τον ανύπαρκτο βουλευτή Ξάνθης Σπυρο Τσιλλιγίρη)


Δεν υπάρχουν σχόλια