GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το 1ο Walkforfreedom στην Αλεξανδρούπολη

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Αλεξανδρούπολης και η Α21 διοργανώνουν το 1ο Walk for Freedom στον Δήμο μας.


Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Αλεξανδρούπολης και η Α21 διοργανώνουν το 1ο Walk for Freedom στον Δήμο μας.

Στις 19 Οκτωβρίου 2019 στις 11:00 π.μ και με σημείο συνάντησης το Φάρο Αλεξανδρούπολης, θα περπατήσουμε μαζί ώστε να ακουστεί το πιο ηχηρό μήνυμα κατά της εμπορίας ανθρώπων.

Το Κέντρο Κοινότητας, τμήμα του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος Ν.Π.Δ.Δ (δ.τ Πολυκοινωνικό), βρίσκεται στην πρώτη γραμμή υποδοχής, διερεύνησης και καταγραφής αναγκών, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες υποστήριξης.
Η Α21 είναι μια διεθνής, μη κερδοσκοπική οργάνωση που δραστηριοποιείται ενάντια στην εμπορία ανθρώπων (human trafficking).

Το Walkforfreedom αποτελεί διεθνή εκδήλωση όπου άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, συμμετέχουν με στόχο την ενημέρωση, την αφύπνιση, την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση των πολιτών για το πρόβλημα της εμπορίας ανθρώπων.
Υπάρχουν εκατομμύρια σκλάβοι σήμερα, αλλά και δισεκατομμύρια άνθρωποι σαν εσένα και εμένα.

Ας πάρουμε θέση ενάντια στο έγκλημα της εμπορίας, καθώς είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια