GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Eldorado Gold : Με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου θα χρηματοδοτήσει μελέτη μηχανικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων στο Πέραμα

Ένα πρόγραμμα συμμετοχής στην αγορά (ΑΤΜ) ανακοίνωσε η Eldorado Gold, το οποίο θα επιτρέψει στην εταιρεία να εκδίδει εν καιρώ κοινές μ...


Ένα πρόγραμμα συμμετοχής στην αγορά (ΑΤΜ) ανακοίνωσε η Eldorado Gold, το οποίο θα επιτρέψει στην εταιρεία να εκδίδει εν καιρώ κοινές μετοχές στις τρέχουσες τιμές της αγοράς μέσω του Χρηματιστηρίου του Τορόντο, του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης ή οποιασδήποτε άλλη αγορά στην οποία οι κοινές μετοχές είναι εισηγμένες.

Ο όγκος και η χρονική στιγμή των νέων μετοχών στο πλαίσιο του Προγράμματος ΑΤΜ, αν υπάρχουν, θα καθοριστούν κατά την αποκλειστική κρίση της εταιρείας, με την επιφύλαξη των ισχυόντων ρυθμιστικών περιορισμών.

Οι πωλήσεις κοινών μετοχών μέσω του προγράμματος ATM θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους όρους συμφωνίας της 26ης Σεπτεμβρίου 2019 που συνάφθηκε μεταξύ της εταιρείας BMO Nesbitt Burns και της BMO Capital Markets.

Το Πρόγραμμα ATM θα τεθεί σε ισχύ μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2021, εκτός εάν έχουν εκδοθεί όλα τα Κοινά Μερίδια που είναι διαθέσιμα για έκδοση στο πλαίσιο του Προγράμματος ATM ή εάν το Πρόγραμμα ΑΤΜ τερματιστεί πριν από την ημερομηνία αυτή από την εταιρεία.

Η Eldorado σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα καθαρά έσοδα από το πρόγραμμα ATM, εάν υπάρχουν, για χρηματοδότηση των εξής:

• Δυνητικές κεφαλαιακές επενδύσεις στο Kişladağ για την αποξήρανση των αποβλήτων και την επέκταση του απορροφητήρα σωληνώσεων, υπό την προϋπόθεση ότι θα διεξαχθούν δοκιμές μεταλλουργικής απορροής.

• Πιθανές κεφαλαιακές επενδύσεις στο Lamaque για επέκταση από 1.800 τόνους την ημέρα (“tpd”) σε 2.500 tpd.

• Δυνητικά έξοδα κατασκευής και αδειοδότησης και μικρές επιτρεπόμενες κατασκευές για την υποστήριξη της επανέναρξης της κατασκευής στις Σκουριές.

• Πιθανή μελέτη μηχανικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων που επιτρέπουν δαπάνες στο λόφο Περάματος.

• Πιθανές δαπάνες μηχανικής και αδειοδότησης για την επέκταση της Olympia από 1.200 tpd σε 1.900 tpd.

• Εξόφληση του χρέους. και / ή
• Γενικοί εταιρικοί στόχοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια