GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δύο νέες μανούλες ευχαριστούν τον Κοντομανώλη Εμμανουήλ, αν. καθηγητή του ΔΠΘ – μαιευτήρα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κύριο Κοντομανώλη Εμμανουήλ, αναπληρωτή καθηγητή του ΔΠΘ κ...


Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κύριο Κοντομανώλη Εμμανουήλ, αναπληρωτή καθηγητή του ΔΠΘ και μαιευτήρα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για την αμέριστη ιατρική φροντίδα που μας παρείχε κατά τη διάρκεια των εγκυμοσύνων και των τοκετών μας.

Αρχικά, ευχαριστούμε για τη σωστή διάγνωση –έπειτα από μια μεγάλη ταλαιπωρία και πληθώρα εξετάσεων από διαφορετικούς ιατρούς- της συστροφής ωοθήκης που παρουσιάστηκε στην 30η εβδομάδα κυήσεως, την επιτυχής έκβαση της χειρουργικής –παρ’όλες τις δυσκολίες- επέμβασης και τελικά τον τοκετό στην 37η εβδομάδα της κύησης κατά τον οποίο ήρθε στον κόσμο ένα υγιέστατο νεογνό.

Έπειτα, ευχαριστούμε για την έγκαιρη διάγνωση της πλακουντιακής ανεπάρκειας που παρουσιάστηκε κατά την 32η εβδομάδα κυήσεως με αποτέλεσμα την επείγουσα καισαρική ώστε τελικά να έρθει στον κόσμο το νεογνό που αν και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε θερμοκοιτίδα για ένα μικρό διάστημα, είναι κι αυτό υγιέστατο. Ευχαριστούμε ειλικρινά, καθώς ο σωστός χειρισμός της συγκεκριμένης κατάστασης εκ μέρους του ιατρού, απέβη σωτήριος τόσο για το βρέφος όσο και για τη μητέρα.

Είναι τιμή να υπάρχουν τέτοιοι επιστήμονες με υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση, με ενσυναίσθηση και ακεραιότητα χαρακτήρα, αφιερωμένοι στο λειτούργημά τους και στον όρκο που έδωσαν και γι’ αυτό το λόγο συγχαίρουμε τον κύριο Κοντομανώλη. Επιπλέον, η ανθρώπινη συμπαράσταση που επέδειξε απέναντί μας συμμερίζοντας την καθημερινή μας αγωνία για την επιτυχή έκβαση των τοκετών μας αξίζει τις ευχαριστίες μας.

Ευχαριστούμε θερμά,

Κιρκινέζη Παναγιώτα
Λιβανίδου Μαριάννα


Δεν υπάρχουν σχόλια