GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κυνοκομείο θα αποκτήσει ο Δήμος Ιάσμου

Στην υποβολή πρότασης από τον Δήμο Ιάσμου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», για την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και τον εξοπλισμό εγκατ...


Στην υποβολή πρότασης από τον Δήμο Ιάσμου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», για την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και τον εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς καθώς και κάθε άλλης συναφούς δράσης, συμφώνησαν – ομόφωνα – οι δημοτικοί σύμβουλοι στην τακτική συνεδρίαση το πρωί της Τρίτης 24/09.

Η κατασκευή Κυνοκομείου στον Δήμο Ιάσμου είναι μείζονα ανάγκη, καθώς ο εν λόγω Δήμος έχει (εκτός από πολλά αδέσποτα σε Ίασμο και οικισμούς) στην αρμοδιότητά του και τα αδέσποτα στην πανεπιστημιούπολη. Μάλιστα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου αντιδήμαρχοι Ιάσμου έχουν βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες για επιθέσεις αδέσποτων σε φοιτητές.

Στην ανάγκη κατασκευής, και μάλιστα το ταχύτερο δυνατό, συμφώνησαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κυριάκος Αμούτζας, της ελάσσονος αντιπολίτευσης Καδή Ισμέτ (ο οποίος δήλωσε ότι κι επί θητείας του είχαν γίνει προπαρασκευαστικές ενέργειες) και της Λαϊκής Συσπείρωσης Παναγιώτης Σπορίκης. Άξιο αναφοράς είναι πως η κατασκευή Δημοτικού Κυνοκομείου ήταν μία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της παράταξης «Εμπρός» του Οντέρ Μουμίν, άρα μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η εξέλιξη της πρότασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια