GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σδρέβανος Μαρίνος: Τι… «προίκα» παρέλαβα, τι (δήθεν)… «τόγκες» άφησα στη ΔΕΥΑΞ! Η πραγματική εικόνα της επιχείρησης με αριθμούς!

Τον Σεπτέμβριο του 2019, παραδίδουμε στην Ξάνθη μια επιχείρηση εξυγιασμένη με σημαντική μείωση των συσσωρεμένων ζημιών, που παραλάβα...


Τον Σεπτέμβριο του 2019, παραδίδουμε στην Ξάνθη μια επιχείρηση εξυγιασμένη με σημαντική μείωση των συσσωρεμένων ζημιών, που παραλάβαμε (κατά περίπου 25% του συνόλου).

Σκληρή απάντηση για την λάσπη που δέχεται όχι μόνο ο ίδιος αλλά και η ίδια η ΔΕΥΑΞ και μάλιστα με την ΕΝΟΧΗ σιωπή και του νυν Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη έδωσε μέσα από το FB o ΕΝΤΙΜΟΣ νυν Πρόεδρος της εταιρείας Μαρίνος Σδρέβανος!!!

Με στοιχεία και με αριθμός που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, ο Μαρίνος Σδρέβανος με αφορμήν την επίθεση που υπέστησαν από κοινού τόσο ο ίδιος όσο και η εταιρεία, αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω:

Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά για δήθεν "τογκες" που αφήνει η απερχόμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΞ.

Ας δούμε λοιπόν με αριθμούς ποια είναι η πραγματική εικόνα της επιχείρησης με αριθμούς.
Τον Σεπτέμβριο του 2014 (σ.σ. Διοίκηση Τσέπελη) παραλάβαμε οφειλές της επιχείρησης προς:
-διάφορους προμηθευτές ύψους 560.000 ευρώ
-την ΔΕΗ ύψους 410.000 ευρώ
-τον Δήμο Ξάνθης 1.730.000 ευρώ από μη εξυπηρετούμενα δάνεια που έλαβε η επιχείρηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, οι δόσεις των οποίων επιβάρυναν τους Π/Υ του Δήμου Ξάνθης
-τους εργαζόμενους της επιχείρησης, ύψους 600.000
ανεκτέλεστες δικαστικές διαταγές πληρωμής από το 2012, οι οποίες με τους τόκους εκτοξεύθηκαν πάνω από 300.000 ευρώ.
Τον Σεπτέμβριο του 2019, παραδίδουμε στην Ξάνθη μια επιχείρηση εξυγιασμένη με σημαντική μείωση των συσσωρεμένων ζημιών, που παραλάβαμε ( κατά περίπου 25% του συνόλου).
Ειδικότερα παραδίδουμε:
-Οφειλές προς τούς προμηθευτές μικρότερες των 200.000 και σε εκκρεμότητα, για έλεγχο, πριν την πληρωμή, πολλών τιμολογίων
-Οφειλές προς την ΔΕΗ ύψους 10.000, δηλ μόνο τούς τρέχοντες λογαριασμούς
-Οφειλές προς τον Δήμο Ξάνθης, μετά την ρύθμιση τού χρέους, μειωμένες κατά 50% του αρχικού, ενώ για την οριστική εξόφληση, η επιχείρηση καταβάλλει μηνιαίως 18.000 ευρώ.
-Μηδενική οφειλή προς τους εργαζόμενους, αφού καταβλήθηκαν τα οφειλόμενα με τούς ανάλογους τόκους
-Αποτρέψαμε την εκτέλεση κατάσχεσης, πείθοντας για εξωδικαστικό συμβιβασμό τον αντίδικο, με μείωση των απαιτήσεων, κατά 50%.

Αυτά προς το παρόν. Για δικαστικές εκκρεμότητες και έργα....... μισά, έπεται συνέχεια (και με φωτογραφίες).


Δεν υπάρχουν σχόλια