GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ποιος πληρώνει τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΞ για το Δροσερό; Στο «σκαμνί» οι υπεύθυνοι

Μυστήριο καλύπτει την εμφάνιση λογαριασμών της ΔΕΥΑΞ στα σκουπίδια που αναφέρονται σε κατοίκους του Δροσερού όπου εμφανίζονται οφειλέ...

Μυστήριο καλύπτει την εμφάνιση λογαριασμών της ΔΕΥΑΞ στα σκουπίδια που αναφέρονται σε κατοίκους του Δροσερού όπου εμφανίζονται οφειλές που ξεκινούν από 1000 ευρώ ανά σπίτι και φτάνουν το τεράστιο ποσόν τον 10.000 ευρώ.

Εκτιμούμε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή και κυρίως ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος θα πρέπει να δώσει μία σαφή εξήγηση την στιγμή που για μερικές δεκάδες ευρώ κόβετε το νερό από τον Αστικό ιστό σε Ξανθιώτες.

Οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΞ αναφέρουν ότι αυτά τα ιλιγγιώδη ποσά που στο σύνολο τους εκτιμάτε ότι υπερβαίνουν έναν ετήσιο προϋπολογισμό της ΔΕΥΑΞ, καταγράφονται το τελευταίο τρίμηνο του 2019.

Πριν βγουν αυθαίρετα συμπεράσματα, καλείτε η διοίκηση της ΔΕΥΑΞ, να δώσει εξηγήσεις καθώς και οι εισαγγελικές αρχές της Ξάνθης θα πρέπει να προστατεύσουν την ισονομία και ισοπολιτεία στην Ξάνθη.

Τις πληροφορίες και όλα όσα ακούγονται για αυτήν την «χαριστική» συμπεριφορά προς τους κατοίκους του Δροσερού που ανεβοκατεβάζουν διοικήσεις στον δήμο Ξάνθης, τις κρατούμε και καλούνται οι εισαγγελικές αρχές να παρέμβουν άμεσα διότι δεν είναι θεμιτό και έντιμο, οι υπόλοιποι Ξανθιώτες – αν είναι αλήθεια – να πληρώνουν την δίψα για εξουσία των πολιτικών ταγών του τόπου.

Στο «σκαμνί» όσοι παίζουν με την τσέπη και την λογική των Ξανθιωτών.
Καλούνται οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ελέγξουν τις διοικήσεις του δήμου Ξάνθης.















Δεν υπάρχουν σχόλια