GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Προετοιμασίας συνέχεια για την Xanthi FC το απόγευμα της Πέμπτης για την επόμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά τις...


Προετοιμασίας συνέχεια για την Xanthi FC το απόγευμα της Πέμπτης για την επόμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες, αγωνίζεται για πρώτη – επίσημη – φορά φέτος, στο γήπεδό της με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική της Super League 1. Πριν τις ασκήσεις της ημέρας, το πρόγραμμα περιλάμβανε βίντεο με τον Κίκο Ραμίρεθ να επισημαίνει τα σημεία που ξεχώρισε αναλύοντας στους ποδοσφαιριστές τα ζητούμενά του. Στη συνέχεια ακολούθησε η προθέρμανση με ενδυνάμωση, φυσική κατάσταση, νευρομυικό συντονισμό και σειρά πήραν οι ασκήσεις τακτικής. Φασίδης και Μπαξεβανίδης ακολουθούν τα ξεχωριστά ατομικά τους προγράμματα, ενώ μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Κάρλος Άμπαντ.

Διαιτητής του κυριακάτικου αγώνα στο Xanthi FC Arena, ορίστηκε να είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά), με α’ βοηθό τον Μιχαήλ Καρσιώτη (ΕΠΣ Κορινθίας), β’ βοηθό τον Δημήτρη Φίλο (ΕΠΣ Βοιωτίας), διαιτητή VAR τον Γιώργο Κομίνη (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) και διαιτητή AVAR τον Χρήστο Μπαλτά (ΕΠΣ Αχαΐας).


Δεν υπάρχουν σχόλια