GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πραγματοποιήθηκε η έναρξη γιορτών παλιάς πόλης

Αρκετός ο κόσμος στην πλατεία Μητροπόλεως, αυτοδιοικητικοί και φυσικά η τοπική ηγεσία της Ξάνθης παραβρέθηκε στην πλατεία Μητροπόλεως ...


Αρκετός ο κόσμος στην πλατεία Μητροπόλεως, αυτοδιοικητικοί και φυσικά η τοπική ηγεσία της Ξάνθης παραβρέθηκε στην πλατεία Μητροπόλεως όπου ο μέχρι και την χθεσινή ημέρα δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος κήρυξε την έναρξη των γιορτών παλιάς πόλης αφού κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του έκανε μία ιστορική αναδρομή της δημιουργίας των γιορτών παλιάς πόλης σημειώνοντας ότι και στην δική του θητεία έγιναν προσπάθειες μέσω του ιδίου και του Κέντρου Πολιτισμού να αναβαθμιστούν. Στην συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον αναλαμβάνονταν χρέη δημάρχου Μ. Τσέπελη ο οποίος εξελέγει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Ιουλίου.

Ο Μ. Τσέπελης δεσμεύθηκε ότι αυτός και η παράταξη του θα βάλει ένα ακόμη λιθαράκι για να γίνουν καλλίτερες οι γιορτές παλιάς πόλης.

Τέλος τον λόγο πήραν οι καλλιτέχνες Χ. Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου και Σαβιδάκης όπου και διασκέδασαν τον κόσμο που ήταν σαφώς λιγότερος από άλλες χρονιές.









Δεν υπάρχουν σχόλια