GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΦΟΙ ΚΩΝ. ΜΟΥΜΤΖΑΚΗ Ο.Ε.

Η εταιρεία μας “ΑΦΟΙ Κ. ΜΟΥΜΤΖΑΚΗ” η οποία εδρεύει στην Ξάνθη, αποτελεί μια ηγετική εταιρεία στο χώρο της ανακύκλωσης στον οποίο και ...


Η εταιρεία μας “ΑΦΟΙ Κ. ΜΟΥΜΤΖΑΚΗ” η οποία εδρεύει στην Ξάνθη, αποτελεί μια ηγετική εταιρεία στο χώρο της ανακύκλωσης στον οποίο και δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία από το 1980. Από 2003 ξεκίνησε ο εκσυγχρονισμός της επιχείρησης με μηχανήματα νέας τεχνολογίας, φιλικής κατασκευής προς το περιβάλλον αλλά και υποδομές μέσα στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης που δεν επιτρέπουν την απώλεια ρύπων στην ατμόσφαιρα.

Επίσης η εταιρεία διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις, στοιχεία που της επιτρέπει να προβαίνει σε σημαντικές συνεργασίες. Ανάμεσα σε αυτές τις συνεργασίες είναι με τις, ΕΔΟΕ για την παραλαβή και απορρύπανση και καταστροφή οχημάτων, με ΕΛΤΕΙΤΕ για την διάθεση παλαιών ορυκτελαίων, ECOELASTIKA για την παραλαβή ελαστικών και πολλών άλλων εταιρειών με γνώμονα πάντοτε την προστασία του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία μας έχει σαν έδρα την Ξάνθη αλλά δραστηριοποιείτε και έχει συνεργασίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έχει στηρίξει στο παρελθών και στηρίζει δράσεις ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για το περιβάλλον συνεργάτης με όλους εκείνους τους θεσμούς που βοηθούν για την αποσυμφόρηση της περιοχής μας από ανακυκλώσιμα υλικά που επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Είμαστε στο πλευρό του κάθε πολίτη και επαγγελματία που θέλει να στηρίξει την προσπάθεια για ένα καλλίτερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Η εταιρεία είναι άρτια εξοπλισμένη και έχει την δυνατότητα περισυλλογής οχημάτων προς ανακύκλωση ασχολούμενη και με όλες τις διατυπώσεις.
  • Επίσης η εταιρεία έχει την δυνατότητα ανακύκλωσης μπαταριών παντός είδους
  • καθώς και ανακύκλωση ελαστικών. Με πολυετής συνεργασίες ανακυκλώνει τα
  • λάδια από τις κουζίνες των επαγγελματιών της Ξάνθης.





Δεν υπάρχουν σχόλια