GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κόλπα για την αφαίρεση των λεκέδων από λίπος και λάδι από τα παιδικά ρούχα

Τα παιδικά ρούχα λερώνονται συχνά. Για να αφαιρέσετε λεκέδες, εδώ είναι μερικά απλά και αποτελεσματικά κόλπα που πρέπει να θυμάστε .


Τα παιδικά ρούχα λερώνονται συχνά. Για να αφαιρέσετε λεκέδες, εδώ είναι μερικά απλά και αποτελεσματικά κόλπα που πρέπει να θυμάστε.

Κόλπα για να απαλλαγούμε από λεκέδες λίπους και λαδιού

Οι λεκέδες λίπους δεν βγαίνουν εύκολα με σαπούνι ή απορρυπαντικό. Μπορείτε να καθαρίσετε τα ρούχα ξανά και ξανά και ο λεκές εξακολουθεί να εμφανίζεται μόλις στεγνώσουν τα ρούχα.

Κόλπο 1
Αν θέλετε να αφαιρέσετε λεκέδες από τα ρούχα του παιδιού σας, σας συνιστούμε να απλώσετε λίγο παιδική πούδρα στην περιοχή πριν από το πλύσιμο.

Μετά από αυτό, αφήστε τη πούδρα να απορροφήσει το λίπος μόνη της. Μετά από μερικά λεπτά ίσως χρειαστεί να απλώσετε λίγο περισσότερη σκόνη. Αφήστε το ρούχο να ξεκουραστεί για μερικές ώρες. Στη συνέχεια, με το σαπούνι και το νερό τρίβετε τη λεκιασμένη περιοχή. Αφήστε το να στεγνώσει στον ήλιο. Όταν όλα είναι στεγνά θα παρατηρήσετε ότι ο λεκές έχει εξαφανιστεί.

Για να επιταχύνετε και να καταστήσετε τη διαδικασία πιο αποτελεσματική, μετά την εξάπλωση της πούδρας, περάστε το λεκέ με ζεστό σίδερο. Προσθέστε πάλι σκόνη και σίδερο. Μετά από αυτό το βήμα μπορείτε να προχωρήσετε στην πλύση τους όπως υποδείξαμε παραπάνω.

Κόλπο 2
Μια άλλη σπιτική τεχνική για την απομάκρυνση των λεκέδων λίπους είναι η εφαρμογή με λίγο αλάτι στο λεκέ. Αφήστε το ρούχο να ξεκουραστεί για μερικές ώρες. Στη συνέχεια, πρέπει να το πλύνετε με υγρό πιάτων. Πλύντε προσεκτικά τη λεκιασμένη περιοχή.

Αφήστε το να στεγνώσει στον ήλιο.

Κόλπο 3
Τέλος, συνιστούμε να εφαρμόζετε λεμόνι και σόδα μαγειρέματος στο λεκέ. Αφήστε το μίγμα να ξεκουραστεί για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια ξεκινήστε να πλένετε το αντικείμενο με απορρυπαντικό και αφήστε το να στεγνώσει στον ήλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια