GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Τσέπελης μπορεί να κρατήσει την Πειραιώς στην Σταυρούπολη.

ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης απ’ όσο μπορούμε να γνωρίζουμε από την 30ετή του παρουσία στα πολιτικά πράγματα, είναι πρακτικός άνθρωπος και νομίζω πώς αυτήν του την πρακτική μπορεί να την χρησιμοποιήσει και στην περίπτωση της τράπεζας Πειραιώς που τα «μαζεύει» τέλος του μήνα από την Σταυρούπολη και αφήνει αμανάτι όλον τον κόσμο που έχει την τύχη και ατυχία συνάμα γιατί όλοι πολιτεία και δήμος Ξάνθης τα τελευταία χρόνια την μετέτρεψαν σε «άγονη» γραμμή.

Ως γνωστόν οι τράπεζες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα αλλά μαγαζιά που πουλάνε χρήμα.

Και αν ένας καλός πελάτης καταθέσει ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσόν, το «μαγαζί», η τράπεζα εν προκειμένω της Σταυρούπολης, στέκεται «σούζα» και εδώ θα φανεί πόσο «μάγκας» είναι ο δήμαρχος Τσέπελης.

Αν σήμερα το πρωί καταθέσει στο υποκατάστημα της τράπεζας στην Σταυρούπολη ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσόν του δήμου Ξάνθης ας πούμε μερικά εκατομμύρια και ζητήσει το ίδιο και από τους υπόλοιπους δήμους της Ξάνθης, τι λέτε το «μαγαζί» δεν θα κάνει τεμενάδες;

Ιδού κύριε Τσέπελη η Ρόδος.
Και για να μην φανούμε εμείς σαν οι φωστήρες της ιστορίας λέμε στον Μ. Τσέπελη να ρωτήσει τι έκανε ο δήμαρχος Καβάλας στο υποκατάστημα της Πειραιώς στις Κρινίδες που αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα.

Το γεγονός ανάρτησε στο facebook ο φίλος δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδος «Επικαιρότητα του Νέστου» Κ. Χατζηγεωργίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια